Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČUVANJE OKOLIŠA

Otvorene prijave za novi krug „Zelenog pojasa“

Zeleni pojas
Foto: PR FOTO
1/3
24.04.2015.
u 15:21

I ove godine INA pomaže u očuvanju našeg okoliša i prirode, a program je namijenjen svim organizacijama civilnog društva i javnim obrazovnim ustanovama

U cilju širenja svijesti o važnosti očuvanja našeg okoliša, INA i u 2015. nastavlja s programom „Zeleni pojas“ u sklopu kojeg će sufinancirati ekološke projekte poput pošumljavanja, edukacije o ekologiji, uređenja zelenih površina, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka te druge aktivnosti u području zaštite okoliša i prirode.

Od prijavljenih projekata očekuje se visok stupanj kvalitete i pripremljenosti kao i mogućnost uključivanja INA Kluba volontera u realizaciju projekta. Osim toga, prijavljeni projekti moraju biti realizirani u roku od 6 mjeseci nakon odobrenja sredstava, dok kandidati koji se prijavljuju za program moraju, financijski ili materijalno, doprinijeti 20 posto od ukupnog proračuna namijenjenog za projekt.

Odluku o odabiru projekata donijet će stručna komisija koju čine stručne osobe iz područja zaštite okoliša i prirode i održivog razvoja te predstavnici akademske zajednice u roku od 30 do 45 dana od dana isteka roka za podnošenje ponuda.

Sve organizacije civilnog društva i javne obrazovne ustanove svoje ideje i projekte imaju priliku podnijeti na natječaj koji je otvoren do 31. svibnja. Svi detalji o uvjetima natječaja i potrebnoj natječajnoj dokumentaciji, kao i projektima koji su odabrani na natječaju iz 2014., dostupni su na stranici

www.ina.hr/zelenipojas.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije