Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glamurozna fantazija

Zaljubili se u igri pa napravili tematsko World of Warcraft vjenčanje!

wow
Foto: http://www.stephaniewalesphotography.com/
1/8
19.06.2014.
u 14:04

Jen i Nick napravili su replike oružja iz Warcrafta. Njihova kuma se pobrinula za pozivnice u kojima su gosti morali izabrati kojem klanu žele pripadati, Hordi ili Alijansi (dvije suprotstavljne frakcije u World of Warcraftu) a roditelji su izradili odgovarajuće zastave.

Dosad smo po internetu svjedočili raznim idejama za proslavu 'najvažnijeg dana u životu' ili vjenčanja. Bilo je tu parova koji su odlučili započeti svoj zajednički život ceremonijom ispod mora, bungee jump skokom, onih koji se odlučili u brak ući bez odjeće... A što se dogodi kada se zaljube dva igrača World of Warcrafta? Tematsko World of Warcraft vjenčanje, naravno!

Iako se sretni par Jen i Nick nije upoznao u virtualnom svijetu, tijekom zajedničkih izlazaka shvatili su da imaju isti hobi te su se nastavili družiti i produbljivati svoje poznanstvo baš u toj igri. U vrijeme kada su započinjali svoju vezu, nisu živjeli u istom gradu. Naime, Jen je živjela u Massachusettsu, a Nick u New Hampshiru te im je Warcraft omogućio zajedničke šetnje, razgovore i druženja u virtualnom svijetu.

Vjerovatno zato nitko nije bio iznenađen što su svoje vjenčanje odlučili posvetiti WoW-u. Kako sami kažu, željeli su spoj tradicionalnog i virtualnog.

Foto: http://www.stephaniewalesphotography.com/

Rekvizite i ukrase za vjenčanje izradili su sami uz pomoć prijatelja i obitelji. Jen i Nick napravili su replike oružja iz Warcrafta. Njihova kuma se pobrinula za pozivnice u kojima su gosti morali izabrati kojem klanu žele pripadati, Hordi ili Alijansi (dvije suprotstavljne frakcije u World of Warcraftu) a roditelji su izradili odgovarajuće zastave. Imali su čak i veliku šahovsku ploču koja neodoljivo podsjeća na tamnicu Karazhan (tamnica u WoW-u).

Odabir glazbe također nije bio tipičan. Mladoženja je do oltara došao uz Terra’s Theme iz Finalne fantazije dok je mlada izabrala tematsku skladbu iz Igre prijestolja. Matičar je obred završio uz riječi „Boldly go where no man has gone before“ (Hrabro ići gdje ni jedan čovjek nije išao ), rečenica iz uvodne špice legendarne TV serije Star Trek: The Next Generation, da bi zatim novopečeni bračni par bio predstavljen svima prisutnima uz glazbu iz iste serije.

Sami ističu kako im je najdražio dio vjenčanja bio prvi ples kada su otplesali plesove svojih likova iz Warcrafta a zatim su im se prijatelji i obitelj pridružili na plesnom podiju uz taktove pjesme Gentlemen južno korejskog izvođača Psy-a.

Komentara 2

BS
bstgms
17:31 11.10.2014.

Wow Private Servers WoD - TopG.org

Avatar dva4u
dva4u
14:57 19.06.2014.

zar u engleskoj nije zabranjeno vjenčanje djece???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije