Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Battlefield Hardline

Tko će prevladati na ulicama Los Angelesa, policajci ili kriminalci?

Battlefield Hardline
Foto: EA
1/6
01.07.2014.
u 10:00

Novi Battlefield nastavak nosi ime Battlefield Hardline te izlazi 21. listopada ove godine

Godišnji sajam kompjutera i igara, E3 – Electronic Entertainment Expo, prošlog je mjeseca otvorio vrata svim zaljubljenicima u gaming. Predstavljeni su mnogi noviteti vezani za budućnost razvitka igraćih konzola, najavljeni su datumi izlaska i traileri nastavaka već postojećih igara te su održane mnoge prezentacije i natjecanja.

Očekivano, Electronic Arts je objavio datum izlaska i trailer za novi nastavak Battlefield serijala. Očekivano jer su i oni, kao i Activision sa novim Call of Duty nastavkom (o čemu smo nedavno pisali), imali isti problem, odnosno trailer je procurio i prije službene objave. Tako da nitko nije bio iznenađen što su odabrali E3 za službeno predstavljanje najnovijeg nastavka Battlefield serijala.

Novi Battlefield nastavak nosi ime Battlefield Hardline te izlazi 21. listopada ove godine. Još jedna poveznica sa novim Call of Duty nastavkom koji izlazi dva tjedna kasnije. Nešto slično smo imali priliku vidjeti i prošle godine kada je izašao Battlefield 4 te samo tjedna nakon njega Call of Duty Ghosts. Tada je Call of Duty privukao više igrača, a vidjeti ćemo da li će se to ponoviti i ove jeseni ili će nas Battlefield iznenaditi.

 

Za razliku od Call of Duty Modern Warfare izdanja koje nas nije previše iznenadilo pričom, Battlefield Hardline donosi neke promjene. Dosadašnja izdanja Battlefielda su uključivala vojsku i ratove a sada se priča bazira na policajcima i kriminalcima. Umjesto u tenkovima, ovog puta ćete se kretati ulicama Los Angelesa u specijalnim policijskim automobilima. Jedna od predstavljenih mapa od vas će tražiti da prvi dođete do 5 milijuna dolara te ih ili ukradete ili odnesete u policijsku postaju, ovisi na čijoj strani igrate. Kao policajac ili kriminalac, moći ćete birati između četiri uloge koje vaš lik može imati. Kako tvorci igre ističu, nisu htjeli napraviti još jednu ratnu igru kojoj je cilj „očistiti sobu“. Željeli su razviti priču i dati igračima veću fleksibilnost te utjecaj na razvitak događaja.

Igru ćete moći igrati u single player te multiplayer modu. Najavljeni su i mečevi koji će uključivati šezdeset i četiri igrača, kao što je i dosad bilo.

Igra izlazi za PC, PS4, Xbox One, Xbox 360 i PS3 te će koštati oko 60 eura.

 

>> U Los Angelesu objavljeno što nas ove jeseni čeka u virtualnom svijetu

>> Je li jedna od najiščekivanijih igara godine vrijedna čekanja?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije