Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITEMAN

Suarez opet grize - ovog puta u igrici

Biteman
Foto: Biteman
1/2
27.06.2014.
u 13:11

Vi ste Biteman, odnosno Suarez. Morate ugristi /pojesti što više Chiellinija

Luis Suarez je dovoljno opjevan proteklih dana na svim portalima, društvenim mrežama i novinama da ga ne treba posebno predstavljati. Napadač urugvajske reprezentacije ima neobičan fetiš-voli gristi suparničke igrače. Na nedavnoj utakmici svjetskog prvenstva napao je treći put u svojoj karijeri ugrizavši talijanskog nogometaša Giorgia Chiellinija. Suarez je kažnjen dosta oštro - dobio je devet utakmica suspenzije za urugvajsku reprezentaciju i četiri mjeseca zabrane igranja profesionalnog nogometa..

Nije trebalo dugo da se na internetu pojavi igrica posvećena njemu. Igrica je besplatna i sve što vam treba za igrati je flash player. Prigodnog naslova, Biteman, igrica je napravljena po uzoru na staru igru Pac-man.

Vi ste Biteman, odnosno Suarez. Morate ugristi /pojesti što više Chiellinija prije nego vas dohvate suci sa crvenim kartonima i stave vam brnjicu. Na mapi su dodane i naočale koje vam donose dodatne  bodove kada ih pojedete te tada suci oslijepe i uspore pa možete i njih pojesti.

Igrica ne zahtjeva velike vještine, ali je zabavna i svatko ju može igrati. Možda ako Suarez ubuduće odigra koju partiju Bitemana prije nastupa više neće imati potrebu gristi na terenu?

>> Suarezu prijeti 24 utakmica neigranja, pogledajte kako ga ismijavaju

>> Maradona i Fred stali uz Suareza: Luisito, mi smo s tobom!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije