Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER PRILIKA

Rasprodaja kojoj se svi gameri vesele

Dota 2
Foto: blog.dota2.com/
1/4
20.06.2014.
u 21:29

Godišnje sniženje igara koje možete kupiti na Steamu ove godine traje od 19. do 30. lipnja.

Kolekcionari i ljubitelji igara svake godine željno iščekuju ljetnu rasprodaju igara na popularnoj gamerskoj stranici Steam. Rasprodaja se obično održava u lipnju, a tako je i ove godine. U razdoblju od 19.-30. lipnja imat ćete priliku doći do igara koje su objavljene u prvom dijelu godine, ali i onih starijih po mnogo nižim cijenama.

Steam u svojoj kolekciji ima preko 3000 igara, od kojih su najpopularnije Dota, Team Fortress, Counter-Strike, Sid Meier's Civilization. Sniženja će biti samo za odabrane igre. Igre su na sniženju osam sati, a zatim ide novi set igara tako da treba redovito provjeravati Steam. Popusti se kreću između 15-75% na pojedinu igru međutim ponekad sniženje dosegne i popust od 90%.

Kako biste si olakšali lov na željenu igru, naš savjet je da na Steamu ispunite listu želja i u nju unesete igre koje želite kupite. Tako će vam na mail doći obavijest kada cijena tih igara bude snižena. Također, nemojte pomahnitalo peglati karticu, prvo provjerite cijene željene igre i na drugim mjestima. Može se dogoditi da iako igra ima oznaku popusta na Steamu, možete je kupiti na drugom mjestu po nižoj cijeni i to bez popusta. To se dogodilo prošle godine sa igrom BioShock čija je cijena bila niža na Amazonu nego na Steamovoj ljetnoj rasprodaji.

Trenutačno su na sniženju Far Cry 3, DayZ, Democracy 3 a biti će tu još mnogo zanimljivih naslova.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Zaljubili se u igri pa napravili tematsko World of Warcraft vjenčanje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije