Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODABRALI SMO:

Preporučujemo vam nekoliko odličnih sportskih aplikacija i igara

aplikacije sort.
02.07.2014.
u 10:00

Angry Birds Epic, Head Soccer - Brazil Cup... Pogledajte što smo vam pripremili!

Angry Birds Epic

besplatno, iPhone, Android

Pripremite se na potpuno nov način igranja legendarne igre Angry Birds. Ljubitelji RPG-ova bit će oduševljeni turn-base načinom igre kao i klasičnim stjecanjem iskustva i level-upom likova. Igrati možete s najviše tri ptice.

Head Soccer - Brazil Cup

besplatno, iPhone

Odaberite jednu od 32 momčadi s aktualnog Svjetskog nogometnog prvenstva i zaposlite malo prste kako biste prvenstvo i osvojili. Princip igre je jednostavan: ubacite loptu u gol. Ima dinamičnu 2D grafiku i brzi način igre.

Soccer Stars

besplatno, iPhone, Android

Izazivajte protivnike iz cijelog svijeta na dvoboje u nogometu. Vrlo jednostavna igra s lakim načinom upravljanja brzo će od vas napraviti eksperta. Igrati možete prvenstvo, online turnir s ostalim igračima Soccer Starsa ili u offline inačici.

King of the Course

besplatno, iPhone, Android

Više od 300 izazova čeka vas na PGA Touru, i to na prekrasnim golf terenima kao što su Banff Springs, St. Andrews, Scottsdale i još mnogi drugi. Uz jednostavne kontrole povlačenja prstom igru ćete vrlo brzo savladati.

HRT Brazuca

besplatno, iPhone, Android

Interaktivna i edukativna aplikacija koja vas potiče na sudjelovanje u komentiranju, ocjenjivanju, predviđanju i dijeljenju mišljenja s drugima. Nudi pregledan pristup statistikama, analizama utakmica i tablicama s bodovima.

>> S ove 4 odlične aplikacije skratit ćete vruće dane i uživati

>> Fotografirajte besplatnom Scoopshot aplikacijom i zaradite na autorskim fotografijama i videu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije