Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APLIKACIJE

Preporučujemo nove igre za iOS i Android

igrice
16.04.2014.
u 20:00

Soccer Moves, Trials Frontier i Monument Valley pružit će vam dobru zabavu

Soccer Moves (besplatno, iOS i Android)

Nadmudrite obrambene igrače pametno razrađenim taktikama. Obrambeni igrači doimaju se isprva kao laka prepreka, ali ubrzo će vam postati jasno da je to dio taktike. Čeka vas pet nogometnih liga, osam čvrstih braniča te upgradeovi.

Trials Frontier (besplatno, iOS)

Istražite svijet na motociklu, natječite se s prijateljima, savladajte zahtjevne prepreke. Utrkujte se na motoru s brojnim čudnim likovima. S više od 50 sati igre, koliko su developeri predvidjeli trajanje, neće vam biti dosadno.

Monument Valley (3,99 $, iOS)

Sjećate se one optičke iluzije stubišta koje se isprepliće, a nikako vam nije jasno kako? E pa ovdje vas čekaju misije gdje ćete morati doznati kako. Nadrealna avantura kroz arhitektonska čuda konstruirana nemogućom geometrijom.

>> Family Guy i novom igrom kopira Simpsone, no to nije nužno loše

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije