Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT KONZOLA

Nakon PS4 konzole, ‘vani’ je i Microsoftova nova ‘mašina’ za igranje

igraće konzole
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.11.2013.
u 22:12

Prema podacima GameStopa, prvih šest dana nakon lansiranja nove Sonyjeve konzole prodano je 80 posto više negoli je iznosila prodaja cijele 2006. godine kada je lansiran PS3.

Videoigre jednostavno nikada ne gube popularnost. I dok se lani proricalo da će igraće konzole izgubiti tržište jer će se većina ‘ovisnika’ prebaciti na mobitel i ostale mobilne uređaje, kako pokazuju nedavni događaji, to se nije ostvarilo.

Možda su igre na pametnim mobitelima postale popularne i skupljaju korisnike, no to nije smanjilo broj onih koji priželjkuju novi PS4 ili Xbox One konzolu. Prema podacima GameStopa, prvih šest dana nakon lansiranja konzole prodano je 80 posto više negoli je iznosila prodaja cijele 2006. godine kada je lansiran PS3.

Nažalost, Hrvatska se ne nalazi među odabranim zemljama koje će u prvom krugu na svojim policama imati novitete Sonyja ili Microsofta, tek 2014. novi proizvodi stižu k nama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije