Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Lacey Jonas"

Lindsay Lohan tuži Rockstar jer se prepoznala u liku iz GTA 5

GTA
Foto: Screenshot
1/4
03.07.2014.
u 10:00

Sporni lik, Lacey Jonas, u igri ima ulogu razmažene zvijezde koja traži pomoć u bježanju od paparazza

Holivudska zvijezda Lindsay Lohan jučer je na sudu u New Yorku predala tužbu protiv Rockstara, izdavača i proizvođača popularne igre Grand Theft Auto 5. Glumica u tužbi navodi da je u posljednjem nastavku GTA igre napravljen lik baziran na njenom izgledu i načinu oblačenja bez njenog dopuštenja.

GTA 5 je izdan krajem rujna prošle godine i već tada se počelo govoriti o mogućnosti tužbe od strane zvijezde filmova Šašavi petak i Opasne djevojke.

Sporni lik, Lacey Jonas, u igri ima ulogu razmažene zvijezde koja traži pomoć u bježanju od paparazza jer si ne može dozvoliti da je slikaju u nereprezentativnom izdanju. Jonas u igri prigovara kako joj frizura nije savršena, u odjeći koju nosi izgleda debelo, no ne propušta napomenuti kako je ona najveća zvijezda današnjice koju svi znaju i obožavaju. Lohan se očito pronašla u opisu.

Ovo nije prvi put da je Rockstar tužen radi GTA 5 izdanja. Karen Gavrano, američka reality zvijezda, tužila je Rockstar za 40 milijuna dolara iz istog razloga kao i Lohan, navodeći kako je lik Antonia Bottino napravljen po uzoru na njen lik i djelo.

Rockstar zasad tužbu nije komentirao.

>> Hoće li GTA V za PS4 biti bolji od onog za PS3? Pogledajte sami

>> Ove jeseni dolazi GTA V za PC, PS4 i Xbox One

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije