Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljni rezultatom

Igrači Dinama: Hvala navijačima na odličnoj atmosferi i podršci

Dinamo, Maksimir
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
28.02.2015.
u 19:13

Dinamu je to bila 76. uzastopna domaća utakmica u prvenstvu bez poraza, što je veliki podvig

Dinamo je u 23. kolu HNL-a stigao do još jedne pobjede. Dobrom igrom 'modri' su došli i do nova tri boda, a danas su pobijedili Split sa 2:0. Strijelci su bili Henriquez (iz jedanaesterca) i Junior Fernandes.

- Naravno da sam sretan zbog pobjede i svog pogotka. Bili smo bolja momčad, dominirali, stvarali puno prilika i na kraju zasluženo došli do pobjede. Moja igra? Naravno da sam zadovoljan, osjećam se sve moćnije i siguran sam da ću se nastaviti dizati s vremenom. Čestitam suigračima na dobroj igri, rekao je strijelac Fernandes, a nadovezao se kapetan Arijan Ademi:

- Sretan sam zbog nove pobjede jer smo odigrali stvarno dobru utakmicu i zasluženo upisali tri boda. Split je dosta čvrsta i kvalitetna momčad, ali kad smo mi na ovakvoj razini kao danas - nisu nam mogli ozbiljnije zaprijetiti. Imali smo lijepu podršku s tribina i hvala svim navijačima na sportskoj atmosferi i podršci.

Dinamu je to bila 76. uzastopna domaća utakmica u prvenstvu bez poraza, što je veliki podvig. Nažalost, ponovno na tribinama nije bilo previše gledatelja, službene klupske brojke kažu da je bilo 1207 navijača, ali igrači su ističu da je bila dobra atmosfera, što je naglasio i Machado.

- Hvala navijačima na podršci protiv Splita, svi smo sretni zbog lijepe i sigurne pobjede na Maksimiru. Bili smo bolja momčad, dobro smo igrali, kontrolirali smo igru cijelu utakmicu i ova je pobjeda apsolutno zaslužena. Bitno je da smo nastavili dobar niz u prvenstvu i mislim da je ovo dobra pozivnica svim navijačima za nadolazeće utakmice na Maksimiru, zaključio je Machado.

>>Stali u obranu gazde Mamića: Evo što su navijači sa sjevera poručili Šimiću i društvu!

>>Dinamo na 'čileanski pogon' produbio krizu Splita, Cekici slomio ključnu kost

>>Ako kupujete Dinamove dionice, uzmite bar dvije

Komentara 37

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
00:24 01.03.2015.

odlicna atmosfera sa 1207 gledatelja? pa kaj je ovo? užas!

DU
Deleted user
19:54 28.02.2015.

U utorak pak na tekmu.

LI
Lik123
08:30 01.03.2015.

Sve je stvar perspektive. Obzirom da se par puta cak culo i navijanje i pljesak igracima, to je definitivno napredak u odnosu na igranje u grobnoj tisini pred 300 ljudi. Daleko je to od prave atmosfere, samo je nejasno kaj se stalno javljaju ovi kaj na tekmi nisu bili nikad u zivotu i misle da je atmosfera 300 futsalasa u Podsusedu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije