Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Hrvatski producent pri vrhu britanskih top-lista!

Zrinko Kurtjak
Foto: Promo/Facebook
1/3
26.10.2016.
u 11:43

Njegov autorski singl "No Love" došao je do 11. mjesta na Upfront klupskoj listi, a službeni remiks pjesme "Angels of the urbanground" britanskog pop dvojca Toochi je na 13. mjestu liste komercijalnih pop singlova

Mladi hrvatski producent Z'Spin, pravim imenom Zrinko Kutnjak (28), našao se prošlog tjedna pri samom vrhu britanskih top-lista s čak dvije pjesme. Njegov autorski singl "No Love" došao je do 11. mjesta na Upfront klupskoj listi, a službeni remiks pjesme "Angels of the urbanground" britanskog pop dvojca Toochi je na 13. mjestu liste komercijalnih pop singlova. Z'Spin je tako pretekao mnoga poznata imena poput Jasona Derula, Ellie Goulding, Alana Walkera, Martina Garrixa i drugih. Zajedno s Hrvojem Turčinom, resident je najvećeg hrvatskog klupskog programa ‘Reunion’, baziranog u poznatom zagrebačkom klubu Aquarius, koji na mjesečnoj bazi okuplja više od 1500 ljudi.

Uskoro i novi singl

Kutnjak je rođen u Čakovcu, glazbenom produkcijom bavi se deset godina, dok je u periodu od zadnjih pet godina amaterski pristup glazbi zamijenio profesionalnim.  Redovito surađuje sa brojnim renomiranim glazbenicima, kako hrvatske, tako i inozemne glazbene scene. Z’Spin u pripremi ima novi autorski singl koji uskoro objavljuje putem izdavačke kuće Spin Media.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije