Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj kalambura

Županijski sud: Ministrica Holy ne poštuje trodiobu vlasti

'24.09.2010., Zadar - IMPACT - Europski centar za medjusektorsku suradnju. Heinrich boll Stiftung, medjunarodna konferencija putokaz prema zelenoj ekonomiji. Mirela Holy Saborska zastupnica SDP-a. Pho
'Zeljko Mrsic/PIXSELL'
23.04.2012.
u 21:34

Smatramo neprimjerenom ovakvu lakoću davanja izjava, stoji u priopćenju Zagrebačkog Županijskog suda

Zagrebački Županijski sud ocijenio je izjave ministrice Mirele Holy, u kojima brani Sanju Kalamburu, nedavno imenovane za direktoricu Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, neprimjerenima.

– Smatramo neprimjerenom ovakvu lakoću davanja izjava u sustavu čiji imperativ mora biti poštovanje trodiobe vlasti te neovisnosti sudova i sudaca, kojih odluke moraju biti lišene spekulacija i bilo kakvih utjecaja, a naročito onih koji dolaze iz redova drugih tijela vlasti – stoji u priopćenju Zagrebačkog Županijskog suda.

Ministrica Holy proteklih je dana branila imenovanje S. Kalambure na čelo Fonda tvrdeći da ima informaciju da će optužnica biti odbačena, no da to još nije učinjeno jer je sutkinja na bolovanju. Holy je uvjerena da je njezinu suradnicu bivši čelnik Fonda Vinko Mladineo prijavio kako bi je diskreditirao pred istražnim tijelima.

Pokušali smo danas kontaktirati sa Sanjom Kalamburom, no na mobitel koji je registriran na njezino ime javila se gospođa koja nas je odbila povezati s njom, a njezin odvjetnik Stjepan Vokić nije se javljao.

 

 

Komentara 29

Avatar dsonjic
dsonjic
22:02 23.04.2012.

Strava.

Avatar madcap
madcap
22:04 23.04.2012.

Ministrica Holy je tek prenjela riječi advokatice i ništa više. Umjesto da se hrvatsko pravosuđe oglasi u svezi podmetanja optužnice za račun Mladinea, ono se oglašava oko trivijalnosti. Jedino veće smeće u Hrvatskoj nakon zločinačke je hrvatsko pravosuđe i trebat će dosta znoja tih struktura da o njima građani promijene ovo mišljenje.

PU
pusrane
21:57 23.04.2012.

Ovaj članak još nije komentiran. Budi prvi i započni raspravu!..... ............ bez komentara.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije