Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije predala kandidaturu

Zrinka Starešinić objasnila zašto je odustala od utrke za predsjednicu SDP-a

Zrinka Starešinić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
30.01.2016.
u 18:46

Odustala sam nažalost, zbog nagovještavanja prljave kampanje u kojoj ne bi mogla zaštiti svoju obitelj pogotovo moje krasne djevojčice, napisala je na Facebooku Zrinka Starešinić

Iako je prije nekoliko dana najavila kandidaturu za predsjednicu SDP-a, Zrinka Starešinić od toga je ipak odustala. 

Starešinić je, naime, najavila kako će ona biti treća kandidatkinja za čelno mjesto u SDP-u, uz sadašnjeg predsjednika stranke Zorana Milanovića i Zlatka Komadinu. 

No, kandidirati se ipak neće. 

– Hvala vam na pozivu, ali nažalost moram ga odbiti. Moja namjera kandidature je bila ozbiljna. Željela sam otvoriti vrata stranke svim članicama i članovima. Program "SDP ZA SVE" trebala sam sa svojim timom prezentirati nakon isticanja kandidature. Odustala sam nažalost, zbog nagovještavanja prljave kampanje u kojoj ne bi mogla zaštiti svoju obitelj pogotovo moje krasne djevojčice. I naglašavam da nisam željela 5 minuta slave, nego stvarne promjene koje bi SDPH osnažili i doveli do izbornih pobjeda. Promjene mogu nositi radišni, sposobni i novi ljudi koji do sada nisu dobili priliku pokazati što znaju – napisala je na Facebooku Požežanka Zrinka Starešinić, inače bivša pomoćnica ministra poljoprivrede. 

 

Obavjest za sve medije koji su me zvaliHvala vam na pozivu, ali nažalost moram ga odbiti. Moja namjera kandidature je...

Posted by Zrinka Staresinic on Saturday, January 30, 2016

>> Milanović predao kandidaturu za šefa SDP-a, Starešinić odustala

Ključne riječi

Komentara 34

BU
Bulaba
19:13 30.01.2016.

Zrinka, jel ti to nama hoćeš reći da se bojiš antifašista?

AJ
ajmo
19:06 30.01.2016.

Jrl to ona stranka koja je Demokratska ? A koga se boji pa tamo nema kako kaže Milanovič Fašista,Ustaša,Kriminalaca itd.pa zar bi unutar stranke netko mogao nauditi djeci od gospođe .Ma nije valjda da misli na Milanoviča.Strašno što gledamo u Hrvatskoj .

Avatar navijač
navijač
19:11 30.01.2016.

Milanović i njegovi poltroni neprezaju ni pred čim samo da zadrže moć jer bez funkcije su gola g .. na zna to ona vrlo dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije