Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Letio za Osijek

Zrakoplov Croatia Airlinesa prinudno sletio na Pleso

zrakoplov
Foto: Borna Filić/PIXSELL
29.05.2015.
u 00:26

Dash Q400 je poletio u 21.21 sati iz Dubrovnika, a pilot je primijetio da neće moći izvući stajni trap pa je zatražio dozvolu za prinudno slijetanje na zagrebački aerodrom.

Zrakoplov Croatia Airlinesa na liniji iz Dubrovnika za Osijek morao je prinudno sletjeti u četvrtak navečer na Pleso zbog problema sa stajnim trapom, piše Dnevnik.hr.

Dash Q400 je poletio u 21.21 sati iz Dubrovnika, a pilot je primijetio da neće moći izvući stajni trap pa je zatražio dozvolu za prinudno slijetanje na zagrebački aerodrom.

Slijetanje je uspješno izvršeno u 23.20 sati jer se uključio rezervni sustav pneumatike. U avionu je bilo 35 putnika i članova posade. Ozlijeđenih nije bilo.

>>Francuski zrakoplov zbog prijetnje prizemljen pod pratnjom američkih lovaca

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
05:37 29.05.2015.

Kada nam se u Frankufurta, na letu Lufthanse za Zagreb, priliko zaleta doslovno zapalio motor, nije bilo niti rijeci o tome. Samo cipelarite Croatia Arlines! P.S: Sto bi bilo da je umjesto Lufthanbse bbila CA?

DU
Deleted user
09:05 29.05.2015.

Prekjucer je i Lufthansa iz Frankfurta pri slijetanju u Zagreb imala problema sa stajnim trapom te je odletila 4 "pocasne" runde i nikome nista!!! Prestanite praviti od svake buhice slona!!!

MS
Mladi sociolog
11:57 29.05.2015.

ja se višebojimletjeti s timdashom nego boeingom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije