Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAKULA PROGNOZIRA

Vikend nestabilan i malo hladniji, ali ubrzo stižu toplinski valovi

vakula
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
01.07.2016.
u 07:46

Danas će mjestimice ponovno biti kiše, a relativno nestabilno bit će i u subotu, ponegdje i nedjelju

Vrlo je vjerojatno kako će i srpanj i kolovoz diljem Hrvatske biti iznadprosječno topli, navodi poznati meteorolog Zoran Vakula za HRT.

I lipanj je, kaže, bio iznadprosječno topao, unatoč povremenom zahladnjenjima, a prvih šest mjeseci 2016. godine bilo je među najtoplijima do sada.

U srpnju, napominje Vakula, i dalje treba računati i na poneko upozorenje na toplinski val koji može djelovati na zdravlje, i to ponegdje već sljedećih dana.

Danas će pak mjestimice ponovno biti kiše, a relativno nestabilno bit će i u subotu, ponegdje i nedjelju. I temperatura će se sniziti, ali uglavnom malo, i ne dugotrajno.

>> Zagrepčane iznenadio pljusak, čula se i snažna grmljavina

>> Dugoročna prognoza - kakvo nas vrijeme očekuje ovog ljeta?

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
07:42 02.07.2016.

Drakula pogledao kroz prozor konačno i sad bu točno tak .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije