Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINSKE SVEČANOSTI

Milanović u Jaski: Neka bude sve u duhu naše himne, nema agresije, bijesa

Zoran Milanović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/20
03.09.2015.
u 21:43

To je pjesma o ljubavi, rekao je premijer

Premijer Zoran Milanović danas je sudjelovao u svečanom otvorenju Jaskanskih vinskih svečanosti na Sajmištu u Jastrebarskom.

- Neka bude sve u duhu 180. godišnjice prvog objavljivanja hrvatske himne, čiji tekst treba slušati. Tu nema agresije, tu nema bijesa, tu nema oholosti, tu nema rata. To je pjesma o ljubavi i miru - rekao je Milanović na otvorenju, dodajući da će izbora ipak biti.

Osim predsjednika Vlade otvorenju su među ostalima nazočili potpredsjednik Vlade Branko Grčić, ministar financija Boris Lalovac, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras te ministar zaštite okoliša i prirode i bivši gradonačelnik Jastrebarskog Mihael Zmajlović.

>> Milanovića i ministre sutra u Gunji čekaju zahvalnice, ali i prosvjedi

>> Što smjera Vlada: Potezi do kraja mandata

Komentara 50

NA
navijeke
22:25 03.09.2015.

Prekosutra na gradilištu svečano puštam 'u pogon' svježe izgrađen poljski vc (popularno zvan "šekret") i ovim putem pozivam gospodina premijera da svojim prisustvom uveliča svečanost.

Avatar imotska115
imotska115
22:31 03.09.2015.

Nema stida, kad bi on znao koliko ga ljudi vole u Jastrebarskom sigurno nebi ni dosao, piti vina, nadam se da ga je platio i platio PDV.

Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
22:43 03.09.2015.

Zokiju je odjednom dobra himna "LIjepa naša domovino", a inače doma redovito pjeva "Od Vardara pa do Triglava"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije