Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANSKI DVORI

Milanović primio muftiju Aziza ef. Hasanovića

Milanović
Foto: Vlada RH
1/3
31.08.2015.
u 15:59

Zaključili su da je dosadašnja suradnja Vladinih institucija i Mešihata jako kvalitetna

Premijer Zoran Milanović danas je u Banskim dvorima primio predsjednika Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiju Aziza ef. Hasanovića.

Zaključili su da je dosadašnja suradnja Vladinih institucija i Mešihata jako kvalitetna, a muftija je u pogledu obilježavanja stote obljetnice Odluke Sabora o ravnopravnosti islama s drugim religijama istaknuo kako je to odraz iznimnog civilizacijskog dostignuća i razvoja Republike Hrvatske s kojim se može pohvaliti malo koja zemlja.

Milanović je zahvalio pripadnicima Islamske zajednice u Hrvatskoj na doprinosu razvoju naše zemlje te potvrdio spremnost Vlade da i dalje razvija kvalitetne odnose s Mešihatom Islamske
zajednice, priopćila je Vlada.

>> Za islamske zemlje ISIL su teroristi

>> 'Ovakva nedjela nemaju nikakve veze s tolerantnim i plemenitim učenjem islama'

Komentara 25

SI
sisu
21:50 31.08.2015.

Moj muftija, u Rimu ima džamija. Ja sam spreman financirati i izgraditi kapelicu u Meki. Možeš li mi osigurati građevinsku dozvolu u slavu stogodišnjice odluke Sabora o jednakopravnosti islama u Hrvatskoj?

SA
sadsamtu
20:38 31.08.2015.

Dobro je što nam se uskoro bivši premijer počinje družiti s predstavnicima vjerskih zajednica, možda mu oni uspiju pojasniti značenje izraza rad za opće dobro.

BA
barbaizamerike
17:26 31.08.2015.

nevjernik sa vjerskim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije