Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović:

Mi vlast ne smatramo plijenom. Želimo društvo koje se ne zatvara u konzervativne okvire

Zoran Milanović
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
14.02.2016.
u 11:58

Zahvalio se na podršci koju je jučer dobio u Solinu i Supetru te zaključio: "U Hrvatskoj smo mi kao stranka nositelji promjena".

"Mi vlast ne smatramo plijenom, nego jednostavno kao službu narodu", napisao je na svom Facebook profilu predsjednik SDP-a Zoran Milanović te je objavio kakvo društvo želi u Hrvatskoj.

"Za Hrvatsku želimo jedno sigurno i stabilno društvo koje podržava umirovljenike, mlade, radnike, slabije i one koji su ugroženi. Želimo društvo otvoreno prema svijetu, koje se ne zatvara u konzervativne okvire kakvi nam se trenutno nameću", piše Milanović te dodaje kako "snažan SDP znači SDP koji će u svakom trenutku biti spreman preuzeti vlast". 

Zahvalio se na podršci koju je jučer dobio u Solinu i Supetru te zaključio: "U Hrvatskoj smo mi kao stranka nositelji promjena". 

 

Za Hrvatsku želimo jedno sigurno i stabilno društvo koje podržava umirovljenike, mlade, radnike, slabije i one koji su...

Posted by Zoran Milanović on 14. veljače 2016

>>'HDZ je šupalj k'o tikva. Srbi, komunisti - to su im teme. A onda dovedu ministra u ustaškoj kapi'

>>Hoće li se suditi Milanoviću, Ostojićima i drugima zbog odvođenja zdravih ljudi u ludnicu

Ključne riječi

Komentara 51

PI
pismeni
12:13 14.02.2016.

Ovaj drug kao da se probudio iz kome u trajanju od 4 godine. Prestani se hraniti lažima i obmanjivati Hrvatski narod!

ZA
zazidje
12:03 14.02.2016.

U Hrvatskoj ste vi mrzitelji svega Hrvatskoga,, u Hrvatskoj ste vi širitelji mržnje i raskola,, u Hrvatskoj se vi još niste pomirili sa izgubljenim foteljama,, u Hrvatskoj ste vi nitko i ništa,, pogotovo vi (ne)gospodine Milanoviću

Avatar juricamesko
juricamesko
12:05 14.02.2016.

šuplja glavo daj se više skloni na neko pusto mjesto i ne zagađuj javni prostor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije