Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Milanović

'Premijer ima dovoljno novca za odmor, a ja nemam. Ali ne vidim od čega bi se Orešković odmarao'

Zoran Milanović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
26.07.2016.
u 12:17

– Mislim da znaju da neće pobijediti pa žele koji mandat više na sebe, jer ne žele davati mandate strankama kao što su ove ekstremističke strančice oko kojih se sve vrtjelo ovih mjeseci – rekao je Milanović o HDZ-ovoj odluci o samostalnom izlasku na izbore.

Šef SDP-a Zoran Milanović komentirao je danas u Žminju, gdje se susreo s članovima istarskog SDP-a, brojne teme – od HDZ-a do afere "bonusi" u Hrvatskim šumama.

Govoreći o kampanji, Milanović je rekao da ona neće biti personalizirana te da treba "spriječiti HDZ i Most da nas muče". Osvrnuo se i na poboljšani rejting HDZ-a. – Plenković u srpnju je jednako Karamarko u svibnju, u decimalu – rekao je Milanović.

Na pitanja novinara o bonusima u Hrvatskim šumama Milanović je rekao da mu je jedina dilema jesu li Hrvatske šume drugačije od Voda, koje su javna ustanova. – Od ovoga nije imao koristi ni SDP ni ministar Jakovina. Zanima me što o tome kaže Nadzorni odbor Hrvatskih šuma – dodao je. Milanović se osvrnuo i na temu ljetovanja u vili Costabella. – Na moju obitelj nije potrošena ni jedna lipa ni u Costabelli ni na Hvaru. O tome sam strogo vodio računa – izjavio je čelnik SDP-a i dodao da je on na odmore odlazio na po nekoliko dana kako bi se odmorio s obitelji.

– Ne vidim od čega bi se gospodin Orešković odmarao. Premijer ima dovoljno novca za odmor, a ja nemam. Kad idete na odmor kod rodbine, osiguranje košta još više – rekao je.

Na pitanje o političkim protivnicima Milanović je rekao da se Most bavi intrigama, a da je HDZ "instalirao novog predsjednika koji je, nažalost, dužan nekim ljudima". – Ja nisam nikome dužan – dodao je i ocijenio kako je "zadnjih mjesec dana otkad je Karamarko najuren, situacija utihnula".  – Mislim da znaju da neće pobijediti pa žele koji mandat više za sebe, jer ne žele davati mandate strankama kao što su ove ekstremističke strančice oko kojih se sve vrtjelo ovih mjeseci – rekao je Milanović o HDZ-ovoj odluci o samostalnom izlasku na izbore.

– Ja sam prošao svašta, i Sanadera i umjereniju Jadranku Kosor i Karamarka. Narodna koalicija će dobiti izbore – kazao je. – Sve što radi ova smijenjena vlada je nezakonito... Sve ove smjene i imenovanja nisu doneseni zakonito i ljudi koji to potpisuju moraju toga biti svjesni, to je utuživo... Uprava Hrvatskih šuma savršeno je odgovarala i HDZ-u i Mostu i vjerujem da je to tako zato što su imali poslovne rezultate. Ni HDZ ni Most, koji je upravljao resorom, nisu ih smjenjivali i to je interesantno – poručio je Milanović.

>> Evo kako stoje rejtinzi SDP-a, HDZ-a i Mosta!

Komentara 104

BI
bigstar
12:28 26.07.2016.

nije njemu lako, stalno gubi izbore i opet će !!

SA
Sampei
12:26 26.07.2016.

ma beži more bre, ne možemo te više smisliti!

DU
Deleted user
12:23 26.07.2016.

ovom je sve gore u mentalnom zdravlju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije