Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica ulaska u NATO

Prva zajednička fotografija premijera Milanovića i predsjednice Grabar-Kitarović

Zoran Milanović
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/9
31.03.2015.
u 11:12

U obilježavanju u dvorani Josipa Šokčevića sudjelovali su, među ostalima, premijer Zoran Milanović i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

U Hrvatskom saboru danas je svečano obilježena 6. obljetnica ulaska Hrvatske u NATO.

U obilježavanju u dvorani Josipa Šokčevića sudjelovali su, među ostalima, premijer Zoran Milanović i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Kako je izvijestila Vlada, Milanović je istaknuo da je Europa u zadnjih nekoliko desetljeća proživjela strašne stvari te da nam treba zaštita i suradnja da se to ne ponovi. Rekao je da NATO funkcionira kao klub država koje nisu iste, ali imaju jednake vrijednosti.

Milanović je komentirao i odluku o povratku Vojislava Šešelja u pritvor Haaškog suda rekavši kako mu nije bilo jasno ni zašto je pušten iz pritvora te da "očito optužnica nije bila dobro pripremljena".

- To je sve skupa nepotrebno uzburkalo negativne emocije u regiji i dovelo je na neki način srbijansku vladu u jednu tešku poziciju koju razumijem s jedne strane, s druge strane očekivao sam malo jasniju reakciju - rekao je Milanović.

>> 'Čujem da vam se nije isplatilo članstvo u EU. Molim hrvatsku Vladu da bude aktivnija!'

>> Prije 16 godina počeli napadi NATO-a na SR Jugoslaviju

Komentara 48

Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
11:42 31.03.2015.

Napokon i premijer ima lijepu fotografiju, neka, neka :)

Avatar mirica19
mirica19
12:14 31.03.2015.

I njegovo se srce počelo otapati u blizini naše Predsjednice ;)

Avatar Abcda
Abcda
12:22 31.03.2015.

Zasto neki ne vole NATO ?! )-:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije