Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.11.2014. u 12:00

Slobodna otkriva da je Neven Voća, ravnatelj Agencije za zaštitu okoliša, odbio potpisati ugovor o selidbi jer bi mu to na godišnjoj razini značilo 719.000 kuna veći trošak najma.

Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode, uspio je uvjeriti premijera Milanovića da preseljenje u Zagreb Tower predstavlja uštedu za proračun, ali mu nešto teže ide s uvjeravanjem najbližih suradnika. Slobodna otkriva da je Neven Voća, ravnatelj Agencije za zaštitu okoliša, odbio potpisati ugovor o selidbi jer bi mu to na godišnjoj razini značilo 719.000 kuna veći trošak najma. Pribrojimo li i troškove trodnevne selidbe od daljnjih 438.500 kuna, postaje jasnije zašto se Voća opire preseljenju. Osim prirode i okoliša ponekad treba štititi i društvo, odnosno proračun.

Kujundžić objasnio mutnu fotografiju s Josipovićem 

Milan Kujundžić, predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku, sa zanimanjem je pogledao medijske izvještaje iz Vukovara, a posebice mutnu fotografiju na kojoj se čini da u Koloni sjećanja hoda rame uz rame s predsjednikom Ivom Josipovićem. Fotografiju su mnogi prenijeli jer ju je baš predsjednik Josipović izdvojeno objavio na svom Twitter-profilu, dok je Kujundžić na svom profilu objavio fotografiju na kojoj se šeće s admiralom Domazetom.

Kujundžić je dan poslije objasnio da se s predsjednikom susreo slučajno, kako se nisu zajedno šetali te da se nakon pozdrava Josipović "žurno udaljio praćen svojom svitom kako bi sa začelja izbio na čelo kolone". Ili se žurio objaviti fotku na Twitteru.

Sandra Švaljek zapravo treba Vlastu Pavić

Sandra Švaljek, Bandićeva zamjenica, izjavila je za N1 kako od nadležnih organa očekuje da joj daju naputke kako se ponašati u novonastaloj situaciji. Bolje da za savjet pita Vlastu Pavić koja je već bila u sličnoj situaciji.

Općina Darda skrbi za Giannija sa 10 kuna mjesečno

Gianni Radulović, otac četvero djece iz Darde, dobio je iz svoje općine službeno rješenje kojim uime skrbi za socijalno ugrožene ima pravo na mjesečnu naknadu iz općinskog proračuna u iznosu od 10 (deset) kuna. Slobodna piše da su iz Općine Darda zamjerili Raduloviću što je objavio rješenje, a "nije naveo da mu se sva djeca besplatno hrane u našoj školskoj kuhinji". "Kod nas nijedno dijete nije gladno", ponosno govori novinaru jedan od čelnika općine. Zaslužio je plaketu "Zoran Milanović".

>> Milanović pogriješio za više stotina milijuna kuna

Komentara 6

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
14:21 20.11.2014.

Pa premijera bih uvjerila da je nebo zeleno, a kamoli neće Zmajlović da štedi. U to ni 3-godišnje dijete ne bi povjerovalo, ali to nam više govori o premijeri nego li prefganom Zmajloviću

SA
santos008
14:27 20.11.2014.

Ko da je tesko Milanovica uvjeriti ,covjek se ne razumi ni u sta i covjek misli da je sve onako kako mu ministri kazu .Ovih dana on je ubjedjen da je i Pusicka ministar unutranji poslova,jer kako je dosao Seselj ona se ,malo pa malo ,preko Radman -Televizije obraca hrvatskim gradjanima ,umjesto da se obraca Europskim.

SA
santos008
14:29 20.11.2014.

Bili smo svjedoci da Holy nije postena ,ali ona je za Zmaijlovica majka Tereza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije