Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak u Zagreb Tower

Zmajlović: Selidbom štedimo 3,5 milijuna kuna godišnje

Mihael Zmajlović
Tomislav Miletić/Pixsell
22.09.2014.
u 21:47

Ministarstvo trenutno djeluje na čak 11 lokacija pa je i računica, kaže Zmajlović, vrlo jednostavna.

Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović unatoč krizi u državi ne odustaje od preseljenja ministarstva u poslovnu zgradu Zagreb Tower.

Ministarstvo trenutno djeluje na čak 11 lokacija pa je i računica, kaže Zmajlović, vrlo jednostavna.

– Preseljenjem štedimo 3,5 milijuna kuna godišnje. Niz je drugih koristi, od troškova radnika koji sada troše na tih 11 lokacija da bi došli na nekakve radne sastanke. Indirektne uštede su još puno veće – poručio je ministar Mihael Zmajlović.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

>>Ne može više biti izgovora - tko ne razdvaja otpad, bit će novčano kažnjen

>>Zmajlović: Bandić ili ne razumije problematiku ili nije dobro čuo

Komentara 8

XA
xaron
22:22 22.09.2014.

"...selidbom u Tower štedimo 3.3 miliona... ako vas preselimo van zemlje štedimo 100 miliona.

DU
Deleted user
23:17 22.09.2014.

Sa faxa na direktora, sa direktora na ministra, uskoro s ministra na k....

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
22:25 22.09.2014.

Ni u najvećoj teoriji nije moguće raditi ništa gluplje od ovog. Mozak ovog Zmajlovića nakon ove odluke vrijedi zlata, neurobiolozi iz cijelog svijeta već se trgaju tko će ga prvi ispitati. Strašno. Pa valjda je poanta da se nerentabilne staree zgrade u centru koje se nikome ne isplate za privatne tvrtke zbog skupog održavanja, zastarjele gradnje i slabe pristupačnosti napune državnim uredima, školama, fakultetima, a da se moderne zgrade ostave privatnom sektoru na raspolaganju. Kad se ovaj genijalac iseli u Zagreb tower, kome će ostaviti sadašnje prostore? Nikome, ostati će prazni i zapušteni i onda će ih prodati ispod cijene svojim hajdaš-pajdašima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije