Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gospodarenje otpadom

Zmajlović: Čekamo da Varaždin predstavi plan sanacija bala

Mihael Zmajlović
Daniel Kasap/Pixsell
28.01.2015.
u 19:03

Slučaj s balama rezultat je, dodao je, donošenja pogrešnih odluka, a danas se rješavaju problemi koji su se gurali pod tepih, posebno u gospodarenju otpadom

- Čekamo da Grad Varaždin predstavi plan sanacije, odnosno zbrinjavanja bala, s obzirom da je raspisao natječaj za odabir koncesionara - izjavio je danas u Varaždinu ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović. Očekuje da će se nakon toga steći uvjeti da Fond za zaštitu okoliša sufinancira zbrinjavanje.

Slučaj s balama rezultat je, dodao je, donošenja pogrešnih odluka, a danas se rješavaju problemi koji su se gurali pod tepih, posebno u gospodarenju otpadom. Koliko će novca Fond izdvojiti za Varaždin, ovisi o planu sanacije i zakonskim propisima, istaknuo je direktor Fonda Sven Müller.

- Fond još nije dobio zahtjev za sufinanciranje. Stari ugovor je bio poništen, a novoga još nema - dodao je.

>>Za ekološke projekte u 2015. osigurano 600 milijuna kuna

>>Smanjuju se parafiskalni nameti za poslovni sektor

Komentara 5

BU
Bulaba
19:31 28.01.2015.

Brate, od kada ima tuš u kancelariji, ovaj uhljeb Zmajlović sav blješti. Što higijena čini od čovjeka, nevjerojatno.

KI
Kissinger
19:50 28.01.2015.

Ovi sve poslove daju istim ljudima , najcesce Todoricu ! A sad samo raspisuje namještene koncesije, da si namakne prije izbora.

DU
Deleted user
19:37 28.01.2015.

sutra cu poslat gmail na komisiju za sbrinjavanja otpada u eu da dodju napravit uvid od kada je to smece tu i na koji nacin ce se sbrinut jer komunalno redovito naplacuju svoje troskove saniranja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije