Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povlači se s liste

Komadina nije htio reći je li povrijeđen što je Jovanović SDP-ov koordinator za 8. izbornu jedinicu

Zlatko Komadina
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
22.05.2015.
u 19:53

Komadininu najavu povlačenja s izborne liste navodno je potaklo nezadovoljstvo funkcioniranjem SDP-a u Istri, Karlovcu i Varaždinu

Potpredsjednik SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina koji je u petak bio domaćin ministru zdravlja Siniši Vargi za obilaska Doma zdravlja u Rijeci nije htio potvrditi da je dan ranije na Županijskom odboru SDP-a kazao da ne vidi razlog da bude na listi 8. izborne jedinice za parlamentarne izbore, rekavši da to zadire u unutarstranačka pitanja, a ona se, dodao je, rješavaju na unutarstranačkim tijelima.

– Sve što sam imao reći o tome rekao sam na Županijskom odboru – kazao je, a isti je odgovor bio i na pitanje je li povrijeđen time što je za SDP-ova izbornog koordinatora u 8. izbornoj jedinici imenovan Željko Jovanović.

Komadininu najavu povlačenja s izborne liste navodno je potaklo nezadovoljstvo funkcioniranjem SDP-a u Istri, Karlovcu i Varaždinu, gdje su se nedavno smjenjeni vodeći ljudi, između ostalih i Maja Šarić, donedavna šefica istarskog SDP-a za koju se zna da pripada struji unutar SDP-a koja podržava Komadinu, glavnog Milanovićeva oponenta.   

Željko Jovanović koji je kao predsjednik saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku također obišao Dom zdravlja s ministrom Vargom smatra da je prerano govoriti o izbornim listama jer je SDP tek u pripremama za izbore.  

– Uvjeren sam da će izborna lista u 8. izbornoj jednici imati najkvalitetnije ljude, a među njih ubrajam sigurno i Komadinu – rekao je dodajući da su on i kao koordinator i Komadina pobjednička kombinacija.

>> Komadina reciklira komunističke mitove kao da smo u 19. stoljeću

Komentara 11

DA
davnor
20:28 22.05.2015.

Ovo je jasan znak ako nisi četnik i ako ti iz očiju ne šiklja krv u SDP u nemožeš biti nikakav pročelnik.

Avatar juricamesko
juricamesko
21:28 22.05.2015.

Jovanovicu ti si Z od kvalitete. isto vam je tko bio da bio na listi ne gine vam potop.

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
20:04 22.05.2015.

Bože, kako me potresla ova vijest. Ne ću moći oka sklopiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije