Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMIRLJIVO

Hasanbegović: Most je bio protiv Kovačića i iznijeli su svoje stavove, a ja to poštujem

Zlatko Hasanbegović
Foto: Edina Žuko/PIXSELL
1/3
31.08.2016.
u 12:39

Upitan kako komentira "ultimatume Mosta" o budućoj suradnji, koje je prenio dio medija, Hasanbegović je odgovorio da on to ne bi nazvao ultimatumima

Ministar kulture Zlatko Hasanbegović izjavio je danas, nakon Vladine odluke o uredbi po kojoj će Siniša Kovačić do 1. listopada ostati v. d. glavnog ravnatelja HRT-a, da su njegovi kolege iz Mosta bili protiv te uredbe ali nisu osporili njezino pravno utemeljenje.

"Oni su bili protiv i iznijeli su svoje stavove, a ja to poštujem", rekao je Hasanbegović novinarima dodajući kako je riječ o privremenom rješenju do 1. listopada, kojim se ničim ne prejudicira budući sastav uprave HRT-a. O tome će, sukladno zakonu, odlučiti novi saziv Sabora nakon svojeg konstituiranja, dodao je.

Upitan kako komentira "ultimatume Mosta" o budućoj suradnji, koje je prenio dio medija, Hasanbegović je odgovorio da on to ne bi nazvao ultimatumima.

"Oni su u sklopu svoje predizborne kampanje i svog programa iznijeli određene zahtjeve, koje očekuju od svojih partnera. I svi drugi imat će svoje zahtjeve i nakon izbora u dogovoru će se naći kompromisno rješenje", kazao je.

Na taj način sastavit će se nova saborska većina koja će iznjedriti novu Vladu, rekao je Hasanbegović dodavši kako je siguran da će to i dalje biti partnerstvo HDZ-a i Mosta.

>> Projekt Domovina i U ime obitelji preporučuju ove kandidate po jedinicama

>> Milanović, Glavašević i Obersnel grmjeli o ravnatelju HRT-a, Hasanbegoviću, fontanama, kulturi...

Komentara 46

MO
morituriite
13:15 31.08.2016.

Hasanbegović je najbolji hrvatski ministar i uopće političar na hrvatskoj političkoj sceni. Da nam je još par takvih na ključnim pozicijama gdje bi nam bio kraj!

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
12:57 31.08.2016.

I ja to poštujem,mišljenja su različita i nema tu svađe što bi netko želio.

IV
ivomarjanovic28
13:34 31.08.2016.

hasanbegovic je najbolji ministar u hrvatskoj povjesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije