Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Civilizacijska sramota'

Živi zid ilegalno uključuje struju dužnicima

struja
Foto: Youtube Screenshot
1/2
22.05.2015.
u 10:37

Živi zid smatra da je civilizacijska sramota u 21. stoljeću prisiljavati obitelji da žive pod svijećom

Živi zid počeo je ilegalno uključivati struju obiteljima kojima je ona zbog dugova isključena, a svojim su se akcijama pohvalili i na YouTubeu.

 - Nakon ogluhe na naša apeliranja na prestanak isključivanja struje od strane HEP-a obiteljima koji struju uslijed ove duboke i teške krize ne mogu platiti, odlučili smo poduzeti daljnje korake. Smatramo da je civilizacijska sramota u 21. stoljeću prisiljavati obitelji da žive pod svijećom, kao u srednjem vijeku i na takvu komunikaciju i odnos prema onima koji nose teret krize ne pristajemo, poručuju iz Živog zida.

>> Živi zid možda spase blokirani, Mirela Holy mora se zamisliti

Ključne riječi

Komentara 94

PG
poducavam-glupe
11:23 22.05.2015.

Srmota je što nam ova nesposobna Vlada čini. Sve popljačkano i korumpirano.

DU
Deleted user
11:09 22.05.2015.

ADMINe od kada i zašto je riječ anarhija nedopuštena?

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
11:44 22.05.2015.

Bit ce ilegalno dotle dok god Zivi Zid ne dobije Mandat . Vodimo racuna and iducim izborima da Damon mandat Zivom Zidu da se rijesi problem Siromaha koji nemaju ni za dnevni obrok sramota od vlade koja marljivo ispunjava zadace EU I NATO .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije