Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga protiv Vicka Musulina

Žena se branila, a silovatelj joj je stavio tkaninu u usta

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
29.05.2015.
u 14:23

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage nad Vickom Musulinom (53) zbog osnovane sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv spolne slobode

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je rješenje o provođenju istrage nad Vickom Musulinom (53) zbog osnovane sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv spolne slobode.

Nakon što su ga ispitali, naveli su kako postoji osnovana sumnja da je u jutarnjim satima 26. svibnja 2015. u Metkoviću, u nakani da protiv volje oštećenice, s njom ima spolni odnos te da iz njenog stana oduzme vrjednije predmete, razbio prozorsko staklo u stanu kojeg je ona koristila i ušao unutra.

Riječ je o njegovoj 76-godišnjoj susjedi. Kada je oštećenica počela vikati i govoriti da će zvati policiju, uhvatio je rukama i bacio na pod. Žena se branila.

A on ju je držeći je rukama snažno pritisnutu od pod, stavio joj tkaninu na usta i potom počinio kazneno djelo protiv spolne slobode. Oštećenica je doživjela traumatski šok koji je izazvao zastoj srca i smrti.

Određen mu je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

>> Metkovac silovao 75-godišnju susjedu koja je nakon zločina preminula!

Komentara 1

LU
lukabulic
15:14 29.05.2015.

kad vće istraga do stanimirovića-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije