Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podmićivanje vijećnika

Željko Sabo na osječkom sudu: 'Nisam kriv'

Željko Sabo
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/10
23.04.2014.
u 10:36

Iz petog je pokušaja konačno održano pripremno ročište razriješenom vukovarskom gradonačelniku Željku Sabi

Iz petog je pokušaja konačno održano pripremno ročište razriješenom vukovarskom gradonačelniku Željku Sabi, optuženom za pokušaj podmićivanja dvaju vijećnika HDZ-a.

Nisam kriv – izjavio je Sabo na Županijskom sudu u Osijeku. Za razgovor s novinarima nije bio raspoložen, samo je kratko kazao kako se zdravstveno osjeća dobro.

Glavna rasprava počet će sredinom svibnja.

Sabo je podsjetimo, prije dva tjedna svoj nedolazak na ročište opravdao depresijom. No, pola sata nakon odgode ročišta novinari su ga snimili kako se vozi po zračnoj luci Osijek. Objasnio je poslije kako je došao ispratiti kćer i zeta koji na godinu dana putuju u Ameriku.

>>Objektivne šanse za pobjedu: SDP samo preko Sabe može zadržati Vukovar

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Carrera
Carrera
11:12 23.04.2014.

Sabo je uz Merzelicu pravo oličenje kukuriku poštenja...muka mi je od njih...

BA
Black Angels
12:36 23.04.2014.

kad je to ,,,lopov,,,rekao da je lopov,...osim toga drug sabo ima ,,,za sada,,,zastitu ,,,nazalost vladajuci ,,,jer su i oni do grla u korupciji ,,,,otkrivaju se afere za aferom samo dan -dva se prica....i prasina se slegne mijenja se tema i nikome nista isto tako je i hdz ( sa sanaderom ) radio pa sada sanader sjedi tamo gdje mu je i mijesto ali nije dugo jadranka kosror je pokrenula sve to i sada mnogi sjede iza resetaka i zbog toga je ona najzasluznija politicarka mislite sto hocete o njoj i hdz-u ali ovako nikada nije bilo,,,,,opet se gradi goli otok ,,,,opet se,,,sklanjaju oni sto kazu nesto korupcija je na visokom nivou a premijer lupa biser za biserom ,,,i covijek se jednostavno pita,,,tko je ovdje lud a tko ne,,,ocito da je narod ludji jer da nije zaustavio bi ovakve gluposti sto radi premijer i dicni i korumpirani mu ministri koji neznaju ni zakon niti znaju sta rade uopce zato i je hr na mijestu u eu u kojem je,,,nikada to nije bilo tako,,,i sve dok su ovi tu biti ce tako,,,zbog toga mislim da su prijevremeni izbori ,,,,hitno potrebni i da se premijer ministri i koalicija makne sa pozicija na koje su prevarom dosli pogledajte samo pusicku oni imaju 2% biraca a ona je na najvisoj funkciji i prica bez pocekta i kraj,,,,fujjj

KN
knezica
10:50 23.04.2014.

Konačno! Ako se opet ne rasplače i uhvati ga delirij, pa mu se sudac smiluje i otkaže raspravu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije