Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićena trojica

Uhitili napadače na Željka Peratovića: Suludo je da me sada napadaju zbog pjeskarenja

Željko Peratović
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/11
29.05.2015.
u 10:59

Neslužbeno doznajemo da su uhićeni Vlado Čunko i njegov istoimeni sin, a navodno i njihov radnik

Trojica muškaraca u noći na petak uhićena su zbog sumnji da su pretukli poznatog nezavisnog novinara Željka Peratovića u četvrtka navečer oko 19 sati u njegovoj kući u Luci Pokupskoj. Ozljede, koje su sanirane u karlovačkoj Općoj bolnici, okarakterizirane su kao lakše tjelesne ozljede, a karlovačka policija istražuje okolnosti događaja i prave uzroke napada.

Neslužbeno doznajemo da su uhićeni Vlado Čunko i njegov istoimeni sin, a navodno i njihov radnik.

– Policiji sam rekao imena Vlade Čunka i njegova sina, jer su mi se sami ''predstavili'' dok su me tukli i rekli su da su prije šljunčarili na Kupi, a da sam im ja posao uništio. Treći je njihov radnik, kako su rekli. Ako će trebati ići na prepoznavanje u policiju, ići ću – kazao nam je Peratović koji dodaje kako mu je pomalo i glupo da ga netko tuče radi pjeskarenja iako nikada nikoga nije za to krivio, a napadače je prvi put u životu vidio. Čak je povukao i kaznenu prijavu danu 2010. USKOK-u zbog klizišta iza kuće u Luci Pokupskoj protiv Grada Karlovca i Hrvatskih voda, gdje je ilegalno pjeskarenje spominjao kao mogući uzrok stvaranja klizišta, što su mu pričali susjedi. Klizište sanira Grad Karlovac.

– Mogu samo nagađati što je pravi uzrok napada, je li to slučaj Perković, Karamarko, HDZ. Tko će znati, ali u zadnje vrijeme nisam se ni s čime isticao – dodao je Peratović.

>> Pretukli Željka Peratovića zbog osvete?

Komentara 4

Avatar d-ano
d-ano
12:02 29.05.2015.

........Zeljko ne daj se,,

OB
Objektivno...
15:29 29.05.2015.

Tko je donio deke u crkvu sv. Marka?

DU
Deleted user
11:38 29.05.2015.

bez glave i repa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije