Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Željko Knapić prosvjeduje ispred suda, postavio i šator

knapić prosvjed
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
07.12.2016.
u 15:56

Smatra da je žrtva prijevare i dosad je više puta prosvjedovao.

Nezadovoljan pravosuđem, Željko Knapić iz Pribislavca ponovno prosvjeduje ispred Županijskog i Općinskog suda u Varaždinu, pred kojim je postavio šator i najavio da će ostati u njemu dok suci za koje smatra da su pristrani ne podnesu ostavke.

Knapić, bivši atletičar koji još drži neke hrvatske rekorde u trčanju, godinama se spori oko pola milijuna četvornih metara zemljišta na otoku Šipanu, bez kojeg je ostao jer nije vraćao pozajmicu. Kao poduzetnik posudio je od jedne zagorske tvrtke dva milijuna kuna i založio zemljište. Smatra da je žrtva prijevare i dosad je više puta prosvjedovao.

>> Željko Knapić prestao štrajkati glađu jer ga je primio Mladen Bajić

Komentara 3

KM
Kolinda Mamić
16:13 07.12.2016.

Nema šanse, naše krivosuđe je najjače

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
04:14 08.12.2016.

Plenkovicu pa daj riješi taj problem da siromah nestašna od nepravde. Plenkovicu rješavaj probleme a ne troši vrijeme uzalud .

KS
krao_sam
16:47 07.12.2016.

nek neko postavi sator protiv darivanja srbskih cokolada djeci.iz dabrovnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije