Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Dubrovniku

Kerum: Vidio sam se nedavno s Klicom, popričali kratko bezveze i to je to

Željko Kerum
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
06.05.2015.
u 10:38

Mjesto radnje je bilo Dubrovnik, a u Dubrovniku je njih dvojicu, Keruma i Klicu, koji se često pojavljuju u medijima, bilo teško ne zamijetiti i prepoznati

Željko Kerum, splitski saborski zastupnik, gradski vijećnik i poduzetnik – nedavno je viđen u razgovoru s Vinkom Žuljevićom Klicom, koji je u nedjelju brutalno izrešetan u Sesvetama nakon što je izišao s mise, javlja Slobodna Dalmacija.

Mjesto radnje je bilo Dubrovnik, a u Dubrovniku je njih dvojicu, Keruma i Klicu, koji se često pojavljuju u medijima, bilo teško ne zamijetiti i prepoznati. Tema razgovora navodno je bila Kerumov poslovni centar, bivši DOC (Dubrovački opskrbni centar) u tom gradu, u kojem se nalaze supermarket i dućani s prestižnim modnim markama.

Kerum je u telefonskom razgovoru za Slobodnu Dalmaciju potvrdio kako se vidio s Klicom.

 – Jesan, pa šta. Vidija čovika, javija mu se ka šta se ja svakomen uvik javin, jer san takvi, popričali kratko bezveze i to je to – kazao je Kerum i dodao kako ne zna što bi mogao biti razlog njegova ubojstva.

– Ma, di ću ja to znat?! Pojma neman. Javija se čoviku, popričali i gotovo – kazao je Kerum.

>> BiH Klicu tereti za ratni zločin 1993. pokraj Bugojna

>> Postoji li opasnost od rata klanova? Ostojić: Uvijek treba biti pripremljen za takve vrste događaja

Komentara 10

Avatar Getrib
Getrib
12:05 06.05.2015.

Čemu tolike isprike Keruma što se je sastao s čovjekom koji ide na svetu misu s pancirkom.

Avatar dosadni
dosadni
11:04 06.05.2015.

pa kurum ionako može samo bezveze pričat, kad je rekao nešto suvislo ?

TS
tompa ses
11:12 06.05.2015.

Otkud ste sad njega iščupali ??? Jadan nezna ni di mu glava ni di mu je g..... Usput, mogli ste samo napisati ime i prezime, jer ove titule je već davno okačio o klin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije