Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija hdz-a

'Želi li Vlada spriječiti da Grabar-Kitarović dođe u posjed predsjedničkih arhiva?'

HDZ Željko Reiner Tamara Maletić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/8
31.01.2015.
u 12:42

Reinera začuđuje da je Vlada odluku donijela bez da su pokazali troškovnik preseljenja Ureda predsjednika, kao i sigurnosni elaborat.

HDZ-ov potpredsjednik Sabora Željko Reiner komentirao je danas u Središnjici HDZ-a odluku Vlade da vilu u Visokoj ulici da na korištenje izabranoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović kao i medijske napise da će to preseljenje biti toliko brzo da će čak i predsjednik na odlasku Ivo Josipović zadnje dane mandata provesti u Visokoj ulici.

- Začuđujuće je nevjerojatna brzina, koju Vlada inače ne pokazuje kada je riječ o rješavanju gospodarskih problema, kojom je donijeta ta odluka, a da prije toga Vlada uopće nije dobila zahtjev od izabrane predsjednice koja još nije ni prisegnula na svoju dužnost - rekao je Reiner.

"To bi bilo stravično"

Dodao je da ako je točno to što novine pišu da će se Ured u Visoku preseliti i prije njene inauguracije onda je očito namjera spriječiti Kolindu Grabar-Kitarović da dođe u posjed arhiva posljednjih dvaju predsjednika. Reinera začuđuje i to što su odluku donijeli bez da su pokazali troškovnik preseljenja Ureda predsjednika, kao i sigurnosni elaborat.

Potpredsjednika Sabora komentirao je i (polu)informacije da interventna policija planira prekinuti prosvjed branitelja u Savskoj. - Ako bi došlo do prisilnog uklanjanja 100-postotnih ratnih invalida to bi bilo stravično i ja se nadam da se to neće dogoditi - rekao je Reineri dodao kako ne želi upotrijebiti izraz specijalni rat, ali i da sumnja kako vladajući provode medijsku manipulaciju s braniteljima.

>>Kako je Milanović Kolindi uvalio kukavičje jaje. Dobri, stari hrvatski jal

>>U Visokoj je spavao i kralj Aleksandar Karađorđević koji se divio ljepoti svoje zagrebačke rezidencije

>>Milanović Kolindi dao Visoku, ona traži još lokacija

Komentara 209

CR
crodux
13:00 31.01.2015.

čim su ovi požurili tako sa preseljenjem sigurno skrivaju neke nečasti!

DU
Deleted user
12:55 31.01.2015.

formalna predaja MORA biti na pantovčaku a ostalo po obećanju

DD
ddh
13:04 31.01.2015.

O moj gospon Reiner. Pa od dana kad je na izborima pobijedla gdja. Kolinda svi ti razni Pusici, Vrabecova i ostala kolona Yugoslavena i suradnika Save Strbca ne radi nista drugo nego sortira dokumentaciju i arhiv predsjednika veleizdajice Mesica i predsjednika komunista, ateista i Srba u Hrvatskoj - Josipovica. Da se pritom odvajaju svi dokunmenti koji bi mogli prikazati cijelu nacionalnu izdaju jednog Mesica te dokumenti koji bi pokazali pokusava stvaranje neke nove Yugoslavije odnosno regiona je vise nego sigurno. Ti dokumenti se vec lifraju u arhiv komunista na Iblerovom trgu. A vjerojatno je u toku i masovno falsificiranje dokumenata i arhivske gradje, da bi se mandat Josipovica mogao prikazati u nekom boljem svijetlu. A uklanjaju se i falsufikati koje je Mesic stvarao, da bi se Hrvatsku, hrvatskog predsjednika i hrvatske generale moglo optuzivati u Haagu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije