Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

"Zelena stranka - zelena alternativa" iz Pule podržat će Josipovića

Josipović
Željko Hladika/PIXSELL
08.01.2010.
u 08:01

Iza njega ne stoje nikakve mrlje i nikome nije ništa dužan, pogotovu ne onima koji na vrlo sumnjiv način skupljaju novac, stoji u priopćenju što ga je potpisao predsjednik stranke Josip Antun Rupnik.

"Zelena stranka - zelena alternativa" iz Pule dala je podršku predsjedničkom kandidatu Ivi Josipoviću.

- Iza njega ne stoje nikakve mrlje i nikome nije ništa dužan, pogotovu ne onima koji na vrlo sumnjiv način skupljaju novac, i kandidati koji od njih uzmu novac bit će u obavezi da ga vrate na način koji se sada otkriva u javnosti i cijela Europa nas proziva kao jednu od najkorumpiranijih zemalja u Europi - stoji, među ostalim, u obrazloženju podrške koje potpisuje predsjednik stranke Josip Antun Rupnik.        

Komentara 18

OB
-obrisani-
08:12 08.01.2010.

Tko je ta Zelena stranka? Koliko ima članova ? Čuja san da ima 2 člana Jake li podrške ▄▀▄▀

OB
-obrisani-
08:15 08.01.2010.

Obadva, obadva........ Oba člana te stanke će glasat za Jusufovića ▄▀▄▀

OB
-obrisani-
08:07 08.01.2010.

kolko će nas pak ti koštat i ko su TI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije