Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok i ogorčenje:

‘Žele nas ovršiti zbog stana koji nije naš’

Stanovi
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
16.05.2015.
u 00:10

Zvao sam odvjetnički ured i objasnio da ne posjedujemo nekretninu u Zagrebu, ali odgovor do danas nismo dobili, kaže G. B.

Preporučeno pismo jednoga odvjetničkog ureda iz Zagrebu u obitelji G. B. iz Iloka izazvalo je šok, a na kraju i ogorčenje kada su shvatili moguće posljedice. Dobili su, naime, ovršno rješenje zbog neplaćanja pričuve za stan u Zagrebu u iznosu od 1170 kuna iako ne posjeduju nikakvu nekretninu u Zagrebu.

– U rješenju je stajao ispravan OIB moje supruge. U odvjetničkom uredu u Zagrebu kazali su nam da su OIB dobili od MUP-a. Objasnio sam im da mi ne posjedujemo nikakvu nekretninu u Zagrebu i da se ovdje zapravo radi o pogreški, ali do danas nismo dobili odgovor ni objašnjenje – kaže G. B. I sam je angažirao odvjetnika, a pita se od čega bi živio da su mu zbog ovrhe sjeli na račun.

>> Pričuva zbog obnove i 300 posto skuplja

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar antonija17
antonija17
08:27 16.05.2015.

Kad neskolovani ljudi u hrvatskoj otvaraju birove a skolovane hrvatska salje u njemacku na baustelu. Ovi neskolovani su neki rodaci politickih elita koji imaju pravo ovrsit koga bilo samo ne ove nedodirljive. Ukratko receno to ti je Hrvatska prepuna lopova.

Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
09:06 16.05.2015.

Ovoj državi je potrebna dobra metla i generalka....što znači sve pobacati do golih zidova i sve renovirati....jer sve je trulo, prljavo i beskorisno....

DA
Davor47
06:53 16.05.2015.

To se može dogoditi samo u ovoj nazovimo drzavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije