Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šaljite nam fotografije nevremena

U Kumrovcu pala tuča, nad Zagrebom se nadvili crni oblaci

tuča
Foto: Čitateljica
1/16
25.06.2016.
u 19:32

Sutra se očekuje promjenjivo vrijeme, vrlo toplo i vruće s ponegdje malo kiše i pljuskovima s grmljavinom

Meteoalarm je zbog vrućine danas izdao upozorenja za cijelu Hrvatsku. Najviši stupanj, crveni, izdan je za dubrovačko područje, s najvišom temperaturom zraka većom od 33 Celzijeva stupnja.

Slično je i u Zagrebu, gdje je izdano narančasto upozorenje zbog vrućine, ali i žuto upozorenje zbog mogućeg jačeg grmljavinskog nevremena (vjerojatnost je veća od 70 posto), uz malu vjerojatnost i za tuču. U Zagrebu je tijekom poslijepodneva došlo do naoblačenja, nad gradom su se nadvili crni oblaci.

Čitateljica nam je pak javila da u Kumrovcu pada tuča.

Sutra se u Hrvatskoj, prema prognozi DHMZ-a, očekuje promjenjivo vrijeme, vrlo toplo i vruće s ponegdje malo kiše i pljuskovima s grmljavinom. Više oblaka očekuje se u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, a najsunčanije se očekuje u Dalmaciji. Najviša dnevna temperatura uglavnom će se kretati od 18 do 23 stupnja.

Ako imate fotografije ili videa nevremena šaljite nam ih na mail javi@vecernji.net ili ih stavite na našu Facebook stranicu

>> Nakon vrućine kiša i grmljavina, padao i led veličine lješnjaka

>> Zagrepčane iznenadio pljusak, čula se i snažna grmljavina

Komentara 16

Avatar ljutatrava
ljutatrava
20:51 25.06.2016.

na današnji dan tuča u kumrovcu, zato je sunce sijalo u velikom trgovišću,

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
21:27 25.06.2016.

Spustila se gusta magla iznad Zagreba,iznad Zagreba...

PU
Pukovnik10
23:40 25.06.2016.

U Kumrovcu bila tuča ozlijeđeno 100 pripadnika prve proleterske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije