Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgoda

Zbog tehničkoga kvara nisu emitirane Vijesti na HTV-u

HRT
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
24.06.2016.
u 19:30

Utvrđuju se sve okolnosti i uzroci koji su doveli do tehničkih poteškoća, poručuje HRT

Emisija Vijesti u 17 na HTV-u 1 danas nije emitirana u svojemu redovitom terminu zbog tehničkog kvara na digitalnom sustavu za proizvodnju vijesti, izvijestio je HRT.

"Do kvara je došlo uoči početka emitiranja emisije, a tehničke službe Hrvatske radiotelevizije u roku od 45 minuta uspjele su osposobiti sustav za nesmetan rad. Utvrđuju se sve okolnosti i uzroci koji su doveli do tehničkih poteškoća, a Hrvatska radiotelevizija gledateljima upućuje ispriku zbog neemitiranja informativne emisije u 17 sati", objavio je HRT.

>> Petar Vlahov više nije urednik Dnevnika 3, a dobio je i opomenu pred otkaz

>> Otkriveno tko će zamijeniti Vlahova u Dnevniku!

Komentara 15

DU
Deleted user
21:33 24.06.2016.

Danas je njihova dopisnica iz Londona, Jasna Paro, koja godinama visi vani na deviznoj plaćetini, čitajući u telefon svoje izvješće, izlupetala da je funta u odnosu na dolar pala za 30 (?!) posto. Sirota je pobrkala da se zapravo radii o najvećem padu funte u posljednjih 30 godina. A to baš nije isto. Takve i slične "tehničke" poteškoće uvelike doprinose činjenici da njihove informativne emisije, ali i ostatak nazovi programa gledaju ili psihički bolesnici, ili siromačeki koji nemaju izbora (satelitske ili kablovske TV). Jadno da jadnije ne može. Ukinuti i sve to potjerati na cestu!

OK
okvarbudovič
20:20 24.06.2016.

privremeno krepala tvornica lazi i manipulacije,valjda buju to elektricari rjesili.

Avatar comparator
comparator
22:12 24.06.2016.

Nema potrebe ispričavati se jer HRT još nije stvarno Hrvatska televizija i dok god Maja sa sjevera ili neznam otkud toliko melje gluposti ne zanima me HRT i vijesti s te odvratne televizije koju još moram i plaćati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije