Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI BROJ OLUJE

'Zbog rezanja prava branitelja ići ćemo i do Strasbourga'

Oluja
Foto: VL
23.12.2013.
u 11:06

Đakiću je jedan od prvih koraka u novom mandatu bio organiziranje okupljanja branitelja na Markovu trgu

– Zbog rezanja prava branitelja pravdu ćemo tražiti na hrvatskim, ali i na sudu u Strasbourgu – rekao je za novi broj magazina Oluja Josip Đakić, saborski zastupnik i ponovno izabrani čelnik Hvidre kojemu je jedan od prvih koraka u novom mandatu bio organiziranje okupljanja branitelja na Markovu trgu u prosvjedu protiv smanjenja “povlaštenih” mirovina.

Nova Oluja, koja je u prodaji od sutra, donosi i priču o životnom projektu umirovljenog pukovnika Ivice Pandže Orkana koji kani Banovinu učiniti mjestom posebnog pijeteta. S načelnikom općine Hrvatska Dubica Tomislavom Mateljakom uređuje spomen-sobu u Baćinu, u sjećanje na 130 dubičkih žrtava. U selu Divuša uređuje se soba za žrtve općine Dvor, a pukovnik Pandža nada se i trećoj spomen-sobi za Kostajnicu. Ravnatelj Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra, povjesničar dr. Ante Nazor za Oluju je ispričao kako su se istinom branili hrvatski generali i Domovinski rat.

Novi broj u prodaji na svim kioscima za samo 9,90 kuna!

Komentara 34

Avatar Dolar=0
Dolar=0
11:18 23.12.2013.

Hrvatska nije bila u ratu tako da nemate nikakve šanse u Strasburu

LI
list68
17:06 23.12.2013.

Kad bi se više branitelja ponašalo kao gospodin Panđa, te kada bi "ovi" na vlasti, imali imalo sluha, ne bi narod danas bio protiv branitelja, niti bi bile potrebne "peticije". Nije dobro što dopuštamo raznoraznim "Đakićima", koji su kad je Kosorica "rezala" davali podršku, a danas zove branitelje na prosvjede. Ne podržavam ovu vlast, i ne podržavam "rezanje", ali isto tako ne podržavam ni "uvlakaće" poput Đakića.

Avatar kobra11
kobra11
11:50 23.12.2013.

Izvesni zeljko.visnic kaže da je proveo kao branitelj 2157 dana u borbenom sektoru. Nije mi jasno da on to računa i ušće u oba svetska rada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije