Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
branko vukušić

Zbog Mladinea tražim Cvitanovu ostavku

Vinko Mladineo (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
18.12.2014.
u 18:33

– Sumnjam da je to slučajno. To se čak ni Mladenu Bajiću ne bi dogodilo. Ovo je skandal nad skandalima – rekao je Vukšić

Saborski zastupnik Branko Vukšić zatražio je ispriku i ostavku glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana zato što je DORH zakasnio u roku podnijeti optužnice protiv bivšeg direktora Fonda za zaštitu okoliša Vinka Mladinea. Takvo kašnjenje Vukšić je nazvao nemarom.

– Sumnjam da je to slučajno. To se čak ni Mladenu Bajiću ne bi dogodilo. Ovo je skandal nad skandalima – rekao je Vukšić.

Okomio se i na to što se nitko iz pravosuđa ne očituje o ponašanju Milana Bandića i njegovim obilascima Gunje i Rajeva Sela. Vukšića zanima je li Bandić time prekršio uvjete puštanja na slobodu, a ako jest, on traži sankcije.

>>Odbačena optužnica protiv Mladinea jer nije podignuta u roku

>>Mladineo uređenje stana platio milijun kuna u gotovini!

Komentara 5

NO
novalastavica
19:50 18.12.2014.

E Vuksicu postoje drugovi i Drugovi i oni kroje sve i svakomu ocito si ti mali drug na krivoj strani.

DU
Deleted user
21:12 18.12.2014.

Jesu li zakasnili ili "zakasnili" podnijeti optužnicu. Nije rečeno da ovdje nema i krivične odgovornosti kod tužiteljstva.

PI
pinkec
22:06 18.12.2014.

Da, neophodna je ostavka glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana zato što je DORH "zakasnio" u roku podnijeti optužnice protiv bivšeg direktora Fonda za zaštitu okoliša Vinka Mladinea. A zamjenici županijske državne odvjetnice, koja je optužnicu podnijela s danom zakašnjenja, kaznitiiti sa oduzimanjem mogućnosti rada kao odvjetnica, jer se ovdje radi o njenom ne profesionalnom odnosu i ogromnoj materijalnoj šteti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije