Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Reiner:

'Zbog čega Most želi srušiti ovu Vladu i dovesti Milanovića ponovno na vlast'

Željko Reiner
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
27.05.2016.
u 19:37

- Stranka je jedinstvena i snažna, a koliko je jedinstvena i snažna najbolje će se vidjeti sutra na Izbornom saboru HDZ-a - izjavio je Reiner.

Predsjednik Hrvatskog sabora i član Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Željko Reiner izjavio je kako je jednoglasan zaključak Predsjedništva HDZ-a da podržava Tomislava Karamarka.  

- Stranka je jedinstvena i snažna, a koliko je jedinstvena i snažna najbolje će se vidjeti sutra na Izbornom saboru HDZ-a - izjavio je Reiner nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a.

Ustvrdio je i da je takva situacija ojačala stranku. - Isprofilirao se jasan stav stranke, nasuprot onome, što meni osobno nije jasno, a to je - zbog čega Most zapravo želi srušiti ovu Vladu u kojoj sam sudjeluje i zapravo očito dovesti ponovno na vlast Zorana Milanovića - ustvrdio je Reiner.

- To mi nije jasno, ali to je očit pokušaj u tom smjeru - dodao je. Na pitanje kad će na dnevni red u Saboru doći SDP-ov prijedlog Karamarkova opoziva, Reiner je odgovorio da će to biti u poslovničkom roku, do 18. lipnja. No, kazao je, kad god ga stavimo, uvjeren sam da će većina glasovati za gospodina Karamarka.

>>Tomislav Karamarko: Ni Most ni Božo Petrov neće uspjeti srušiti ovu Vladu

>>Vlada dala potporu Karamarku, Mostovi ministri glasali za opoziv!

>>Nacionalno vijeće Mosta odlučit će hoće li Most ostati u Vladi, ako Karamarko 'preživi' glasovanje u Saboru

Komentara 91

Avatar delminium
delminium
20:12 27.05.2016.

Zasto MOST sudjeluje u zataskavanju kriminala vezanih za remont migova, poticaje ervačicu todoricu i pipunicu te milijunske afere ivana vrdoljaka

ST
stefj
20:25 27.05.2016.

Božo igra poput Hitlera, ili Mussolinija, gdje manjinska stranka guta velike i dolazi na vlast. Ako HDZ popusti, mogao bi se dogoditi sličan scenarij i ovdje, a naročito ako se kasnije dogodi isto s SDP-om... A možda je samo stvar u velikom populizmu kojim se vodi Most i njihovom potpunom političkom amaterizmu... A možda je Božo sve dogovorio s Milanovićem, tako da se brzo vrati na vlast... U svakom slučaju pričekajmo tjedan dva to glasanje, pa da vidimo što dalje...

BU
Bulaba
20:02 27.05.2016.

Pa prouči Hitlerov politički put dolaska na vlast, naročito 1930-1933 retoriku, nastupe, igre, igrice, muljanja, mijenjanja saveznika, korištenja slabosti klasičnih stranaka, plivanja između jednih i drugih, izazivanja kriza, skretanja pažnje, eliminacije onih koji mu stoje na putu, pa će ti sve biti jasno tko i što je Petrov. I ne samo tebi, nego svima koji imaju gram mozga u glavi. Sad treba biti pametan i smisliti pametnu strategiju u svezi Petrova i Mosta, inače ćemo se već sutra probuditi u Božinom Reichu na čelu s Fuhrerom Petrovom i Nacionalnim vijećem Mosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije