Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Zbog bojkota će kasniti isplata studentskih stipendija

Goran Habuš
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
06.10.2015.
u 18:29

Na sjednici Gradskog vijeća pojavilo se samo 9 od 25 vijećnika

Samo devet od 25  vijećnika pojavilo se danas na nastavku 17. sjednice Gradskog  vijeća Varaždina, započete prošlog  tjedna. Nakon brojenja, predsjedniku  GV-a Josipu Hehetu nije preostalo drugo nego zaključiti sjednicu. 

– Neugodno sam iznenađen nedolaskom oporbenih vijećnika. Ako je ono u četvrtak bio hir, ovo danas više nije. Ovo je igrokaz ili bojkot, i to  ne rada Gradskog  vijeća i mene  osobno, nego funkcioniranja Grada Varaždina – rekao je gradonačelnik Goran Habuš. Vijećnici iz redova HDZ-a i ostali  oporbeni  vijećnici,  morat će, dodao je, objasniti svim studentima zašto će im kasniti stipendije, a Vindiji zašto neće na vrijeme moći početi izgradnju najmodernije valionice u ovom dijelu Europe.

– Gradsko vijeće nije dječji vrtić,  tu se donose odluke koje su bitne za funkcioniranje grada,  a  oni svojim ponašanjem ugrožavaju funkcioniranje grada. Danas smo morali zaključiti sjednicu  da bi sve one točke koje smo donijeli u prvom dijelu sjednice postale važeće – izjavio je Habuš.

Komentara 5

BK
branko-kockica
18:40 06.10.2015.

Varaždin je Hrvatska u malom što se tiče pokazatelja "uspeha" jugokomunističke kukuriku koalicije. Nekad super uspješan grad se uz ove kukuriku uhljebe pretvorio u potpuno rasulo zaduženo do grla.

GU
General_U
18:41 06.10.2015.

šta lupetaš objasni im ti imaš većinu u gradskom vijeću gradonačelniče pa izglasajte to, ja ću vladati oporba će biti kriva bla bla bla.

DD
ddh
18:46 06.10.2015.

U gradskom vijecu se ne donose nikakve odluke, jer sve odluke donosi Habus po uzoru na svog Führera u vladi u Zagrebu, a vjecnici to samo potvrdjuju. Jer kao i kod Führera u Zagreba, ako netko prigovori, taj leti. I to nema veze s tim, da es Habus naziva nekakvim liberalom. On je isto toliko liberal koliko je njegov Führer socijaldemokrat. Komunisti ostaju komunisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije