Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javna podrška

Zatvorio kafić u Bjelovaru jer je uhićen Milan Bandić!

bjelovar
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/10
20.10.2014.
u 09:46

Vlasnik bjelovarskog kafića odlučio je ne otvarati danas lokal u znak potpore Bandiću, no kako to nije najavio na vrijeme, odustao je od toga, ali ne i od javne potpore

Danas ne radimo zato što je uhapšen gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, natpis je koji je jutros osvanuo na ulaznim vratima caffe bara "Kugla" na bjelovarskoj gradskoj tržnici. Vlasnik kafića Josip Košutić, poznati bivši bjelovarski kuglaš, kaže da je odlučio danas zatvoriti lokal u znak javne podrške Bandiću.

– Osobno sam ga upoznao još davno i on je osvjedočeni veliki prijatelj Bjelovara i zato mu na ovaj način želim iskazati javnu potporu. Svjestan sam da institucije rade svoj posao, no on je za mene nevin čovjek sve dok mu se ne dokaže krivnja – ističe Košutić otkrivajući da je na kraju ipak morao otvoriti lokal.

Naime, odmah nakon stavljanja natpisa glas o potpori brzo se proširio te su uslijedili brojni telefonski pozivi.

Foto: Darko Marčinković

– Rečeno mi je da sam zatvaranje lokala dužan najaviti najmanje 24 sata prije i ako to nisam učinio, tada sam u prekršaju. Ne želim kršiti zakon i zato sam ipak otvorio lokal, no javna podrška Bandiću ostaje i to mi ne mogu zabraniti – ističe Košutić najavljujući da će na izlogu lokala uskoro staviti novi natpis podrške uhićenom Bandiću.

>>Pogledajte kako je policija nakon pretresa stana odvezla Bandića u pritvor!

>>Bez obzira kako ovaj slučaj završi, politička karijera Milana Bandića večeras je završila

>>Slobodan Ljubičić Kikaš - Bandićev mozak složenih operacija

Komentara 61

Avatar Marko232
Marko232
09:50 20.10.2014.

Dobro da nije započeo s štrajkom glađu. Hehe. Nano IQ

Avatar Stjepan .
Stjepan .
10:25 20.10.2014.

Udba još uvijek dejstvuje. Spinovi crveno plavih. Bog i Hrvati.

BA
bakac
10:18 20.10.2014.

Stvarno bi mu bilo bolje da je krenuo u štrajk glađu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije