Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlijevanje rijeka

Ponovno uspostavljen promet na dionicama pruge Čakovec – Središče – državna granica

Koprivnica poplave
Foto: Koprivnica photo: Marijan Sušenj/PIXSELL
15.09.2014.
u 17:13

I dalje je zbog sanacije odrona zemlje i kamenja koje je palo na kolosijek na tri lokacije, za promet zatvorena pruga Karlovac – Kamanje – državna granica sa Slovenijom

Nakon završenih sanacija oštećenja pruga koja su nastala zbog velikih količina kiše, odrona i poplava, danas u 13.30 sati za promet je otvorena dionica pruge Čakovec - Središče – državna granica sa Slovenijom, a u 14.55 sati dionica pruge Pleternica – Požega na pruzi Pleternica – Požega – Velika, izvijestili su iz HŽ Infrastrukture.

I dalje je zbog sanacije odrona zemlje i kamenja koje je palo na kolosijek na tri lokacije, za promet zatvorena pruga Karlovac – Kamanje – državna granica sa Slovenijom.  

Zbog ekstremnih količina kiše te odrona i poplava na terenu su sve dežurne ekipe, a dodatno su angažirani radnici koji saniraju nastalu štetu te nadziru stanje pruga na kritičnim lokacijama kao što su: relacija Mrzlo Polje – Duga Resa na pruzi Zagreb – Rijeka, koridorska pruga Dugo Selo – Novska ( na pruzi Zagreb – Vinkovci) te relacija Novi Marof – Turčin na pruzi Zaprešić – Čakovec.

Pojačana kontrola provodi se na pruzi Zagreb Glavni kolodvor – Sisak – Novska, kako bi se prevenirala moguća oštećenja uzrokovana očekivanim vodenim valom Save i Kupe.  

Željeznički promet u međunarodnom, unutarnjem daljinskom i gradsko-prigradskom prijevozu uglavnom je redovit.

>> Ekstremne oborine kao razlog poplava

>> U Letovaniću oglašena opća opasnost, probijen zečji nasip

Komentara 1

BA
bajo2
22:34 15.09.2014.

koji promet?po onome sto se gore vidi izgleda-rijecni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije