Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.10.2014. u 15:00

Neobrazloženi dolazak prof. Ivice Prlendera, koji je nastupio umjesto atletičarke i direktorice Zagrebačkog atletskog mitinga u emisiji čija je prva tema bio g. Bandić, otvorio je prostor nepotrebnim nagađanjima

Piramida“ je sinoć počela kao da je sve normalno. Najavljeni su Tihomir Dujmović, Vilim Matula i prof. Ivica Prlender. Danima smo gledali najavu emisije sa slikom Ivane Brkljačić koja baca kladivo. Očekivalo se da će voditeljica smisliti neko obrazloženje za iznenadni izostanak naše popularne atletičarke i direktorice Zagrebačkog međunarodnog atletskog mitinga.

Prva od pet tema „Piramide“ bilo je uhićenje zagrebačkog gradonačelnika. Kako je „Piramida“ zabavna emisija, ono što se od nas nikako ne bi smjelo očekivati jest da razbijamo glavu povezivanjem društvenih i političkih aktivnost gđe Brkljačić s uhićenim g. Bandićem. Voditeljica Željka Ogresta mogla je, ako ništa drugo, reći bilo što, sve samo da nas ne dovodi u poziciju: Ivana Brkljačić ima virozu, iznenada je spriječena, općepoznato je (iako nije) da je gđa Brkljačić suradnica g. Bandića i da je bila na njegovoj listi na izborima.

Bilo koji od tih razloga bio bi nezgodan za emisiju, što nas navodi na zaključak da priče o Bandiću uopće ne bi ni trebalo biti u emisiji, što je vjerojatno mislila i gđa Brkljačić, jer je na FB-u „Piramide“ u utorak ujutro najavljeno samo to da će nastupiti prof. Ivica Prlender. Ni riječi o I. Brkljačić koja se možda zahvalila na sudjelovanju, baš zbog prve teme emisije.

>> Sve naše TV napuhale uhićenje Bandića ali nisu javile ništa – osim onoga što im je dala policija

>> Voditeljica na Hrvatskoj televiziji Nevena Rendeli dobila je teški novi zadatak

Komentara 8

Avatar comandante
comandante
18:19 22.10.2014.

navodno je morala pobrati mahune

JA
jasnak
16:30 22.10.2014.

Nije došla jer je Bandićeva miljenica..ne samo da joj je dao miting u ZGu već i stan u vlasništvu grada Zagreba,u Stojarskoj cesti. Onako..na lijepe oči pretpostavljam..

PR
Protivcenzure
19:20 22.10.2014.

naravno ije joj svejedno. ako padne bandić pada i ona. kakvi su to ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije