Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osoba tjedna

Marina Lovrić-Merzel zaštićena bez obzira na sve, pa i na istinu

Marina Lovrić Merzel
Foto: Boris Ščitar
08.02.2014.
u 11:33

Poznaje ona jako dobro trenutačni duh svoje stranke.

“Ma dajte, molim vas, pa to je smiješno”, poštapalica je kojom se sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić-Merzel koristi ama baš uvijek kada bi trebala odgovoriti na iole ozbiljnije ili za nju nezgodnije pitanje. Sisačkoj inačici Milana Bandića to je sve donedavno bilo dovoljno da otupi oštricu usmjerenu u njen integritet, u njeno poštenje.

A onda se na javnoj televiziji ukazala gospa Jasmina Jovev koja je javno priznala počinjenje brojnih kaznenih djela, ali i nalogodavku – Marinu Lovrić-Merzel.

Foto: Instagram

“Cijeli slučaj nije mogao naštetiti ni meni ni mojem SDP-u jer slučaja nema. Ima samo niz kleveta, laži i neistina”, samouvjereno je rekla prije ulaska na sjednicu Predsjedništva stranke. Dobro je županica procijenila da će dobiti podršku kolega. Poznaje ona jako dobro trenutačni duh svoje stranke.

Zna da će je štititi sve dok budu mogli bez obzira na sve. Pa i na istinu. Štitit će je zato što im ona drži županiju, što se boje da će im županiju preoteti HDZ, a ne zato što joj vjeruju da je čista.

>>Što je u životu radila prije nego što je postala županica?

>>Krim inspektori 10 su sati pročešljavali dokumentaciju. Ispitana i Lovrić Merzel!

>>Ostojić o Lovrić Merzel: Zasad, ona nema nikakvoga krimena

Komentara 20

LE
LeonardS
12:38 08.02.2014.

Čime je ona to zaslužila, kako god stranci će to građani vratit s kamatom

LE
leurdovac
11:57 08.02.2014.

U normalnim državama mogući rasplet je slijedeći: 1. U zatvoru Merzel 2. U zatvoru Jovev 3. U zatvoru obje Samo u Hrvatskoj su obje na slobodi i to je tragedija ovoga naroda i ove države.

DU
Deleted user
11:57 08.02.2014.

Slavkova i Mirkova, oprostite, i Mirandova kuma je zaštićena u rangu creskog supa, unikat u koji su plastičari ulagali i izlagali, a koliko čujem danas će ju preneraženi sisčani počastiti akapela pismom ispod prozora. Svako dobro dobrim ljudima i srušiterušite ju, domino će dalje ići sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije