Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

Objavljena snimka na kojoj policija tuče brata Aleksandra Vučića

Andrej Vučić
Foto: Screenshot Youtube
1/5
28.09.2014.
u 18:21

U središtu Beograda su raspoređene jake policijske snage zbog Gay pridea, pa su pripadnici Žandarmerije htjeli legitimirati Andreja Vučića i njegovo osiguranje nakon čega je došlo do naguravanja i završilo interveniranjem žandarma koji nisu znali koga mlate

Pripadnici Žandarmerije pretukli su Andreja Vučića, brata srpskog premijera i najmoćnijeg čovjeka Srbije Aleksandra Vučića te njegovo osiguranje, doznaje neslužbeno Blic koji dodaje da su, prema prvim informacijama, ozlijeđeni prebačni na Vojno medicinsku akademiju, jednu od najboljih zdravstvenih ustanova u Srbiji, ali za sada nije poznato o kakvim se ozljedama radi.

Ekskluzivnu snimku na kojoj beogradska policija tuče brata srbijanskog premijera snimila je kamera televizije N1 koja uskoro treba početi s emitiranjem. Možete ju pogledati dolje niže.

Andrej Vučić bio privatno u središtu Beogarda sa svojim osiguranjem na koje ima pravo kao član obitelji visokog dužnosnika. U središtu Beograda su raspoređene jake policijske snage zbog Gay pridea, pa su pripadnici Žandarmerije htjeli legitimirati Andreja Vučića i njegovo osiguranje nakon čega je došlo do naguravanja i završilo interveniranjem žandarma koji nisu znali koga mlate.

 

>> Počelo okupljanje protivnika kod hrama Sveti Sava

 

Komentara 63

DU
Deleted user
14:52 28.09.2014.

A do tuče je došlo kada je gospodin policije rekao. Znate li vi tko sam ja!? I onda je dobio batina hahahhahahehe

GM
gmarjan5
14:44 28.09.2014.

Pa neka su imali su i pravo, zašto nisu pokazali dokumente ako se lijepo od njih tražilo. Tko su oni ? Mislili da su nedodirljivi, ali ipak nisu bili u pravu, tako im i treba i svakome kome padne na pamet kao njima. Dečki svaka čast i u buduće ne dajte se smesti samo ih perjajte.

BL
blokiran
15:02 28.09.2014.

sad nek užme ove žandare za osiguranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije