Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko o Prgometu:

'Zamislite da pomoćnik kritizira glavnog trenera koji dobiva sve utakmice'

Tomislav Karamarko
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/7
27.02.2015.
u 18:12

– I nek' ide svojim putem – komentirao je Karamarko odlazak iz stranke svoga zamjenika Drage Prgometa.

– Zamislite da pomoćnik glavnog trenera kritizira glavnog trenera, a ovaj dobiva sve utakmice. Malo čudno – tim je riječima predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Zlataru prokomentirao odlazak iz stranke njegova, sada već bivšeg, zamjenika Drage Prgometa.

Karamarko dodaje da je Prgomet najbolje sam osjetio da je došao trenutak razlaza s HDZ-om te mu je zaželio uspjeh u životu i daljnjoj profesionalnoj karijeri i "puno zdravlja njemu i njegovima".

"Nek' ide svojim putem"

– I nek' ide svojim putem – rekao je Karamarko te otkrio kojom rečenicom mu je Prgomet objavio da odlazi iz stranke.

– Predsjedniče HDZ-a, dajem ostavku na mjesto vašeg zamjenika i člana Hrvatske demokratske zajednice – zaključio je Karamarko.

– Dajem ostavku na mjesto zamjenika predsjednika Hrvatske demokratske zajednice te napuštam članstvo stranke – tim je riječima na Facebooku Drago Prgomet jutros javnosti objavio odluku o napuštanju HDZ-a.

>>Drago Prgomet: Dajem ostavku i napuštam HDZ!

>>Kosor o ostavci Prgometa: To je očekivano, ali tužno. Voljela bih surađivati s njim

Komentara 118

RI
riise
19:10 27.02.2015.

Kritika, u smislu negativnog ocjenjivanja, a pogotovo ako to ide putem medija, objektivno slabi stranku.Ovaj Karamarkov HDZ, možda nije idealan s nekog intelektualnog i liberalnog gledišta, kojem je ideal pluralizam,ali demonstrira jedno zajedništvo,jedan dobar tim, što je puno važnije akoo se želi pobijediti na izborima. I što je najbitnije, za sada, HDZ bilježi uspjehe!

JU
juma
19:13 27.02.2015.

U trenutačnoj političkoj situaciji ovo je najbolje rješenje i za Karamarka i za Prgometa. I do sada su se uglavnom nevoljko podnosili, ali neke političke suradnje tu nikada nije bilo, niti bi je bilo u budućnosti. Sada se stranka umjesto unutarnjim previranjima može okrenuti nadolazećim izborima.

Avatar dmitarX
dmitarX
19:00 27.02.2015.

Sad su vam Bosanci dobri, jeli drugovi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije