Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'hrvatska predsjednica na plaži'

NEVJEROJATNO: Zamijenili hrvatsku predsjednicu za starletu Coco-T?

Critica
Foto: Screenshot
23.12.2015.
u 11:10

Panamski dnevni list Critica na svojim internetskim stranicama objavio je vijest kako hrvatska predsjednica u bikiniju privlači poglede na plaži...

– Hrvatska predsjednica privlači poglede na plaži – objavio je portal panamskih novina Critica.  

Naime, na fotografiji je Coco-T koja u šarenom bikiniju uživa na pješčanoj plaži. Riječ je o bivšoj striptizeti, danas uspješnoj poslovnoj ženi i supruzi Ice-T-ja koja je nedavno postala mama. 

Priču o "golišavoj hrvatskoj predsjednici" na plaži preuzeli su i drugi mediji, a tek je peruanski portal lista La Republica provjerio priču i shvatio da je na fotografiji popularna Coco, a ne hrvatska predsjednica.

Ipak, vijest je brzo postala hit i mnogi mediji raspisali su se o hrvatskoj predsjednici. Neki su naveli kako će, osim po nogometašima, sada Hrvatska postati poznata i po predsjednici. 

 

 

 

>>'Ili ćemo sutra imati mandatara, ili ću raspisati prijevremene izbore'

Komentara 120

AJ
ajmo
11:17 23.12.2015.

Ma naša Kolinda je nabolje što imamo.A jel ko vidio onoga Bagu voditelja čim njega ugledam padne mi napamet ona pijesmica Paja Patak dobio zadatak .

SA
santos008
11:31 23.12.2015.

Sta nije normalno ,pa nece valjda Vesnu Pusic ili Jadranku Kosor.

JM
jasminko.mandura
11:25 23.12.2015.

svi bi voljeli imati lijepu presjednicu umjesto gabora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije