Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I KOREN ODBIJEN

Predsjedništvo HSS-a odbilo žalbu Marijane Petir, protiv nje pokreću političku odgovornost

Krešo Beljak
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
01.10.2016.
u 12:04

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak rekao je da imaju još dosta suspendiranih članova, ali da je njihova situacija nešto bolja budući da nisu istupali u javnosti

Predsjedništvo Hrvatske seljačke stranke (HSS) u subotu je većinom glasova odbilo žalbu hrvatske EU parlamentarke i članice Glavnog odbora i Predsjedništva stranke Marijane Petir i  koprivničko-križevačkog župana Darka Korena na odluku o njihovoj suspenziji te je protiv njih pokrenulo postupak političke odgovornosti zbog opstrukcije prijevremenih parlamentarnih izbora.

Petir i Koren su dvoje od sedmero članova HSS-a koji su uložili žalbe na suspenziju i čije je žalbe Predsjedništvo stranke također odbilo.

Troje suspendiranih članova HSS-a nisu uložili žalbe, ali je Predsjedništvo stranke većinom glasova donijelo odluku da se i protiv njih pokreće postupak političke odgovornosti.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak rekao je da imaju još dosta suspendiranih članova, ali da je njihova situacija nešto bolja budući da nisu istupali u javnosti.

>> Nenad Matić: Kandidirat ću se za predsjednika HSS-a

Komentara 54

DU
Deleted user
12:46 01.10.2016.

Krešo Beljak bi se trebao kandidirati za predsjednika SDP-a, dok je još otvoren rok. Po svom djelovanju, nastupu i stavovima pripada u tu partiju! Ako HSS ostavi Beljaka za čelnika, to će biti i kraj za tu stranku.

DU
Deleted user
12:45 01.10.2016.

"Demokracija" na način tipičan nekim prošlim vremenima. HSS je mrtav.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
12:50 01.10.2016.

Ma lik uopće nema pojma šta je to demokracija...Umislio si je da svi moraju razmišljati kao on.......I Milojica je morao otići, pa će tako i Krešo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije