Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponižavajuće

Zakletvu za australsko državljanstvo morao položiti ispred slika Mladića i Karadžića

australija
Foto: Screenshot
1/4
22.07.2014.
u 20:30

Za ovu prigodu polaganje zakletve organizirano je u Srpskom kulturnom centru Sv. Save, jer se na Gradskoj vijećnici Charles Stuarta trenutačno popravlja krov

Bosanac, koji je proteklog tjedna polagao zakletvu kako bi postao australski državljanin, šokirao se kada je u hali gdje je održana ceremonija vidio kako na zidu vise fotografije Ratka Mladića i Radovana Karadžića, javlja Yahoo First on 7.

Gradsko vijeće Charles Stuarta za ovu prigodu zakletvu je organiziralo u Srpskom kulturnom centru Sv. Save jer se na Gradskoj vijećnici trenutačno popravlja krov.

Svi smo bili šokirani, čitava zajednica, zbog toga što su vlasti odabrale mjesto za polaganje zakletve koje ima zid pun slika ratnih zločinaca – kaže Samir Hasić, prijatelj Bosanca koji nije želio stupiti pred kamere.

Uvrjeđujuće i ponižavajuće, bili su samo neki od komentara nazočnih, a gradonačelnica Kirsten Alexander ispričala se javno nakon ovo događaja te obećala kako će se pronaći novo mjesto za polaganje zakletvi.

>>Ratni zločinac živi u Melbourneu, dok majka njegove žrtve čeka pravdu

Komentara 85

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:00 22.07.2014.

Treba zaustaviti četništvo i prikazivati ga svaki dan svijetu što rade normalnim narodima..

TA
tajnam
21:18 22.07.2014.

Sta znaju Australci tko su zlocinci, rata okusili nisu, zato su se razni kapetani i sklonili tamo, igraju golf i fucka im se zivo. Jel vi razumijete da smo mi njima mala tocka na karti Europe?

DI
dokazano.istinito
21:52 22.07.2014.

samo adolf Hitler nema priliku da se pozdravi slikom, zbog cega zna se, ostali vec aktuelno po zapadu i istoku se slave,a bliski istok se destabilizuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije