Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi lički hdz-ovac

Zagrepčanin vrijeđao i odgurnuo Darka Milinovića u kafiću u Gospiću

Darko Milinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.03.2015.
u 15:32

Protiv 53-godišnjaka podignut je optužni prijedlog, a protiv Darka Milinovića nije

U srijedu rano ujutro policija je intervenirala u jednom gospićkom kafiću zbog narušavanja javnog reda i mira u kojem je 53-godišnjak iz Zagreba, kako navodi policija, vrijeđao i odgurnuo prvog ličkog HDZ-ovca Darka Milinovića.

Protiv 53-godišnjaka podignut je optužni prijedlog, a protiv Darka Milinovića nije. Navodno između njih dvojice već dulje vrijeme postoji netrpeljivost.

>>Milinović: Hvala Bogu da je tako bilo jer bih danas bio u problemima

>>Darko Milinović: Linić me podsjeća na Einsteina

 

Komentara 35

MA
matosh_
15:56 27.03.2015.

@KAPELSKI - I Čačić je bio ministar I Zlatar Violić je bila ministrica i Ostojić je bio ministar (turizma )i Ostojić je bio ministar (zdravstva) i Holly je bila ministrica i Linić je bio ministar i Jovanović je bio ministar i Komadina je bio ministar... Dragi moj Bože, pomozi nam i spasi nas od onih koji su još uvijek ministri!

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:48 27.03.2015.

Pa Milinović je super građen, ide u teretanu i trenira borilačke sportove...njemu kao Ličanu što može jedan blijedi Zagrepčanin

L0
luena 01
16:17 27.03.2015.

I sad je novinaru zao da Milinovic nije zaradio kaznenu prijavu.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije